Elifgokk1 Merhaba anneler 8 aylık bebeğim var ve geceleri 2,3 kere mama yapıyorum sizler kaç kere yapıyorsunuz?
Araseymen Elifgokk1 8 aylıkken kendi bıraktı gece beslenmesini ama bu ayda bebek isterse 1 defa beslenmesi yeterli 2 3 mama çok fazla muhtemelen alışkanlık olmuş mama olceklerini gece azaltıp beslenmeyi 1 defaya düşürebilirsiniz.
Dogavesultan Elifgokk1 8 aylıkken 9 buçuk gibi mama içirip yatırıyordum sabaha karşı 5 ve 6 arası mama içiyordu kendi uyanıyordu gece beslenmesini 7 8 aylıkken bıraktı
ikibebebiranne_ Bebeğim 14 aylık ve hiç bişey yemiyor gün içinde gece de hep emiyor yanımda yatiyor gece beslenmesini kessem gündüzleri yemeye başlar mi yoksa daha mı kötü olur gece beslenmesini kesmelimiyim
3oda1salonmide ikibebebiranne_ bence kesmelisiniz hem gündüz yemesi düzene girer hem sizi emzik gibi kullanamaz hemde doktorlar genelde 1 yaştan sorma önermiyo gece beslenmesini
ikibebebiranne_ 3oda1salonmide bu konuda bilginiz varsa bilgilendirirmisiniz beni müsaitseniz anlatır mısınız nasıl kesmelimiyim gece ile gündüzü nasıl anliycak gece memeden kesilirse gündüzde istemez o zaman öyle olmaz mı ilk bebeğim ve hiçbisey bilmiyorum bunlarla alakalı aydinlatirmisiniz
3oda1salonmide ikibebebiranne_ yok yok gündüz ister sıkıntı olmaz kademe kademe azaltarak bıraktırın normalde 4 5 kere kalkıyorsa bunun 2 sinde 3 ünde su vererek tıpışlayarak uyutmaya çalışın her seferinde emmesin ki anlasın gece emmemesi gerektiğini zamanla zaten anlar ama sizi en fazla 2 hafta zorlar ondan sonra uyansa bile annecim yanındayım falan diyerek yatırırsınız alışır inşallah kolayca bırakır canım