Mimomom Kızlar 2 aylı emziriyorum ama akşamları uykuya geçeği saatlerde 19:00dan sonra. aşırı huysuzlanıyor memeyi çekiştirip bırakıyor ağlıyor sonra tekrar meme. bende mama vermek istemiyorum. bütün gün memede olduğu için akşamüstü aşırı dolu dolu değil memem. süt arttırıcı kullanayım diyorum ne önerirsiniz?????
Giizz Mimomom bestlak damla kullanın yarım çay bardağı suya 20 damla günde 3 kez için bol su için hoşaf için sıvıyı bol tüketin. Bebeğiniz uyuduğunda sizde uyuyun dinlenin süt yapar bunlar ☺️
Denizlina Mimomom gazi olmasın benimki de öyleydi akşam resmen memeden çıkmıyordu doktorum.emzik önerdi sonunda emzik verdim zorla rahatladı bide sab simplex damlaya başladık faydasını görüyorum şimdi 12 de de uyusa en az 2 saat oyalanıyor emdiği ile 2 ay 10 gunluguz
dertlikerkenez Mimomom solgarın bira mayasını tavsiye ederim. Süt üretimi hormonaldır ve bu tablet hormonları tetikleyerek üretim yaptırıyor. 8-9 ay kullandım ve çok memnun kaldım.
Sucukluyumurtaa Mimomom burda bi anne esela milk max süt arttırıcının cok işe yaradıgını soylemişti bi bakın isterseniz
Deletedmom5284 gün içinde bol su için, emzirme arkaları sağım yapın ve düzenli uyuyun ekstra birşey yapmanıza gerek yok, bu şekilde günde 400cc süt çıkardığımı biliyorum
Mimomom Deletedmom5284 her gag gug dediğinde meme veriyorum .yani bi saati yok.yinede emzirme arkası sağmalımıyım.? Hiç kalmazsa süt diğer meme zamanına?
Mimomom Denizlina gaz ilacı kullanıyoruz ama hep aynı saatlerde huzursuz bol bol içmek istiyor gece yarısında olduğu gibi.gece yatısı uykudan memelerim dolu dolu kalkıyorum .emzik uykuya geçişte takıyorum.sonra atıyor istemiyor.2 gündürde akşamlarıda memeyi çekiştirim bırakıyor kafasını arkaya atıyor.meme reddi başlıyor galiba
Eymensmomm Mimomom en iyisi değil kimine süt yapar kimisine yapmaz bende etkili olmadı solgar bira mayası kullanıyorum şuan
Deletedmom5284 Mimomom Sağım yapmanın amacı memenin daha fazla süt üretmesi gerektiğini düşündürmek canım, sütüm yokken de sağıyorum 15 dk böylece bi sonraki emzirmede dolu dolu oluyor göğüslerim
Mimomom Deletedmom5284 anladım peki bir sonraki emme ne zaman oluyor.?? çünkü bazen(gündüzleri hep memede yaşıyor)