Simay41 Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kızım 8 aylık ve su içmek istemiyor. Biberon,suluk hiç birinden içmiyor sadece oyun oynuyor. Emmeye devam ediyor ama suyu karşıladığını sanmıyorum. Napmam lazım nasıl su içireceğim 🤔😞
esmerayes Simay41 pipetle deneyin belki hosuna gider bende pipetli sulukla cozdum bu isi hic icmiyodu yoksa
1prens1prensesannesii Simay41 oğlum da 8 aylık. Önceden su aşıpıydı şuan asla içmek istemiyor. Bende şırınga ile veriyorum. Öyle içiyor
esmerayes Simay41 benimki 10 aylik benimkide hicbisekilde icmiyodu gecen bi baktim.pipetle oynuyo bos bos cekiyo suyun icine koydum baktim cekti bende gittim bebedorun akilli pipetli sulugunu aldim 2 gundur baya iciyo suyu alttaki pipetide sulugu oynattikca su nerdeyse oraya dusuyo bos bos da cekmemis oluyo 😀
esmerayes Simay41 denemekte fayda var bebekler cok secici bi arkadasimda fincanla icirebiliyodu sadece 😀
Simay41 1prens1prensesannesii onuda denedim canım 8 aylık ama içmiyor yemek yiyor fakat su kesinlikle içmiyor
Simay41 esmerayes bi içse neyle içiyorsa onunla içirmeye razıyım 😁 bardakla da denedim içmedi elini bardağın içine sokmaya çalışıyor
Eelifaryaa Belki bundan kaynaklı değildir ama doktorumuzun söylediği küçük bir notu söyleyeyim, bebeğinize su vermeden önce bardaktan bardağa beş altı kez boşaltın suyu havalandırın bekleyen suyun tadı kötü oluyor ve bebekler içmek istemeyebiliyor demişti
Simay41 Eelifaryaa günlük değiştiriyorum canım bide hazır su veriyorum ama nafile ptesi doktor kontrolü var doktora bunuda bi sorayım olmadı