Buketars Bu ürünü kullanan var mı yurtdışında bebeklerde kullanıyolarmış yengemler söyledi 1 ay sonra gelecekler sanada getiriym bebişte kullanırsın dedi kararsız kaldım
symzll Buketars öyle bir imkanınız varsa muhakkak getirtin. Diş çıkarırken olabilecek şeyleride önlüyor örneğin ishal.%100 doğal papatya özüydü galiba çok araştırdık eşimin ailesi orda hep sordurduk.ağızına 5-6 tane koyuyorsunuz eriyor hemen rahatlatıyor
Sinemes Buketars Mutlaka getirsinler, bende annemlerin yanına gidince birkaç kutu alacağım. Çok faydası oluyor arkadaşlarımdan duyduğuma göre.
Buketars htc20 bende çok merak ettim yurtdışında bebeklerde hiç bir yan etkisi olmamış ve çok rahat çıkarıyolarmıs
CatBoy CatBoy osanit Diş topu içerisinde 500 adete yakın tamamen bitkisel minik toplar içeriyor. Diş çıkarma dönemindeki bebekleri rahatlatma amacı ile kullanılıyor. Özellikle diş ağrısı ile uykuya dalmada zorlanan uykudan sık sık ağlayarak uyanan bebeklerde gözle görülür cok etkisi oluyor. Uykuya gecmesini kolaylaştırıyor. Aydan itibaren kullanılabilir. Tek seferde en fazla 8 top verilmelidir. En az yarım saat ara ile Günde en fazla 6 kez kullanılıyor.
OncedenGurme Buketars dün doktorumuz bize de önerdi. Bebeğimin ağzını açar açmaz çok kötü durumda dedi 😢 Gece çığlık atarak uyanır dedi. Cidden de son 1 haftadır özellikle gece uykusunda çığlık atıyor. Rüya görüyor sanıyorduk, diştenmiş. Bütün damakları kabardı. Hem daha rahat çıkarır hem de hızlanır dedi
[silindi] Buketars ben kullanıyorum şu anda. İmkanınız varsa getirtin. Ben tekrar getirtmeyi düşünüyorum
Asyah- Buketars ben de istettim canım bana da cok onerdiler bakalım gelsın gorcez en onemlısı bıtkıselmıs
scknsuledefne Buketars ben aldırdım tanıdığa Almanya’dan gelirken getirdi sağolsun. çok öneriyorlar yurt dışında bitkisel bı ürün ,acıyı ağrıyı hafifletiyormuş. Henüz kullanmadım ama dış belirtimiz olunca deneyeceğim.
PnpnEr54 Şu anki euro fiyatı ile 8 euro .Tabii Trendyol n11 gibi platformlar çok pahalı satıyor.140₺ nedir…?Daha yeni ablam aldı Almanyadan eczaneden.En iyisi akrabaya tanıdık birine getirtmek,fazla para vermeyin 🙅♀️