NSZA2020 Sol göğsüm büyük sag göğsüm küçük görüntü olarak kötü duruyo var mı benim gibi olan çözüm bulan🤦♀️
Melis1661 NSZA2020 benim de sağ göğsüm büyük sol çok küçük emzirme döneminde böyle oldu nasıl düzelecek bir fikrim yok
Mommy0609 NSZA2020 aynı durum tek göğüs emziriyorum diğerinden gelmiyo nerdeyse hiç emzirme dönemi bitince düzelir diye ümit ediyorum en olmadı estetik yaptırcaz napalım 🙃
Agustosbocegi NSZA2020 benimde sağ büyük ve sarktı şimdiden sol küçük dik başlı 😂🤷♀️🤷♀️ iki farklı göğüs türü 🙈
Mom299 NSZA2020 Memeler salla gitsin oldu valla 🤣🤣Düzeliyor ama emeyi bıraktırınca bebelere ozamanda fısssss diye iniyolar pörsüyo resmen ben suan ki halinden memnunum valla eski gögüslerime göre iyiler şimdi 🤣🤣🤣🤣
Drindniz Ben ben ben valla annemin düzelmemiş çok da şey yapmıyorum böyle de güzeliz biz kadınlar anayız ana değişiklik iyidir 😂😂😂😂
Mom299 NSZA2020 valla,canım ben emzirme sonu kilo verdigim için memeler fossss iniyo bende o yüzden kendim için öyle düşündüm suan kilo aldım memeler görünüm olarak iyiler😂
NSZA2020 brns21 evet ya ne kadr sinir bozucu oluyo dimi kıyafet giyince birine pamuk doldurucam artık 😂
Nilsmoms Cemilekadirinannesi cok guldum ya 😂😂 benimki biri karpuz resmen digeri de yaninda yavrusu cok kotu gorunuyor ya napalim
Cemilekadirinannesi Nilsmoms valla yapcak bişe yok 🤦🏼♀️ Emzirme bitince öbürüde iniyo zaten eşitleniyo
daisybebek NSZA2020 benimde sağ büyük sol küçüktü 2 aylık bebem , küçük olana yüklendim şimdi eşitler sayılır