Aliyeeee Günaydınlar .. Arkadaslar oğlum her sabah burnu tıkalı uyanıyor her defasında cekiyorum ama 10 dk sonra gene dolup uyanıyor . Burun çekmeden başka bir yöntemi yokmu bu burun tıkanıklığının ? 3 ay 5 günlük oldu önceden gazdan uyuyamazdı şimdi burun tıkanıklığından 😟
Azraninnnannnesi Aliyeeee kızım da da aynısı var doktora sordum temizle serum fizyolojik ile ddi onun da etkisi 10 dk günde 3 kere yapabilirsin bu mevsimlerde cok normal burun tıkanıklığı ddi
G_ADAN Aliyeeee benim de kızım 2 3 aydır het sabah burnu tıkalı uyanıyorcu. Cold mix baby aldım geve yastığına damlatıyorum valla 1 aydır tıkalı burunumuz kezildi şükür
Fatma_02 Aliyeeee canım benim oğlumda da aynı sorun vardı hatta 2 gün önce post atmıstım kızlar sey yazmıstı serum fizyolojiği damlatın ama aspire etmeyin diye ben iki üç saate bir iki üç damla damlatıyorm çekmiyorum gayet etkisini gördüm
Haticevys Eczaneden izotonik ve siringa alip burnunu acabilirsin izotonigi siringaya cek oglunu yan yatir ve bi burun deliginden hizlica ver digerinden cikicak ne varsa gerekirse cekersin cok faydali benim oglum 2 aylik sabah aksam uyguluyorum hastanede yattik bir hafta hemsirelee her sabah her aksam yapiyordu evdede devam ettirmemi onerdi cidden nefes almaya basladi oglum