Esmacar Merhaba sevgili anneler oğlum 7 aylık fıtığı var aranızda bu durumu yaşayan var mı yaptırmak için beklemelimiyim yaptırmalımıyım
Tsksn-gns-27 Esmacar benim oğlum 3 aylıkken göbek fıtığı oldu çok şişti göbeği ağlayınca daha çok sisiyordu agkatmamaya çalışıyordum gazını iyi çıkarmaya özen gösterdim şimdi 4 aylık kendiliğinden geçti cok şükür
canimoglum_2020 Hatce1344zm aynen benim oğlumda 40 günlükken soldan oldu 2,5 aylıkken sağ da da çıktı bide ordan oldu
canimoglum_2020 Tsksn-gns-27 göbek fıtığı beklenebiliyor zaten kendiliğinden geçme ihtimali çok yüksek
Esmacar Hatce1344zm 3 aylıken gittim bir şeyi yok dedi şimdi ağlamaktan çıkmış dedi yarın tekrar başka bir doktara gösterecem
Hatce1344zm Esmacar kuzum ameliyat çaresi ama korkma hemen ..çabuk iyileşir benim oğlum 2 aylik simdi 40 gunlukken oldu.bebek olunca çabuk iyileşti. Emziriyorsan stres yapma sütun kesilir benim kesildi yeni indi.
Hatce1344zm Esmacar git kuzum baktir başka doktora dene şansını ama eğer fıtık varsa yaptır bence çabucak iyileşir..
canimoglum_2020 Esmacar zaten fıtık kendini belli ediyor şişiyor ve parmakla bastırınca içeri giriyor su sesi gibi ses çıkıyor ama korkma basit bi ameliyat çocuk cerrahların en çok yaptığı ameliyat ve bebelerde fıtık boğulma riski olduğu için beklenmesi önerilmiyor
Balkupum2505 Esmacar bizdede su fitigi var 😔 1 yasina kadar sünnet olmicak gecerse 1 yasinda sünnetle beraber su fitigi alincak.