Ayse_lina Merhaba anneler benim kizim bugun 2 aylık aşısı oldu…. sizin bebekleriniz 2. Ay aşısı olduğun da ne gibi sorunla karsilastiniz ve neler yaptınız bilgi veririr misiniz lütfen
Lisa3349 Ayse_lina Bizde dun olduk aśiyi geceye kadar iyiydi gece atesi cikti ustunu felan soydum takip ediyorum fazlalasirsa son cagre ilac verecem.Uyku cok halsizlikle beraber tabi her bebek ayni degil ins sizin guzel gecer☺️
VolkanEmrem Ayse_lina oğlumda sadece Ateş yapmıştı ve iki bacağında şişlik olmuştu biraz aşılarının yerinde kolonyalı pamukla mesaj yapabilirsin verem aşısı olduğu için 3 gün boyunca banyo yaptırmadık Ateş Çıksa bile 37 buçuk olunca ağrı kesici ateş düşürücü verecektim ama en fazla 37 oldu Biz de çok şükür
CilekRecelim Kızımın akşam 37.5 dereceye çıktı ateşi üstünü soyduk . Biraz daha yükselince şurup verdik . Çok büyük bir sıkıntı olmadı . 24 ünde 4. Ayımız olacak 2. Dozlarını olucaz aynı aşıların inşallah onları da hafif atlatırız
Cinarimm5 pasaoglum11 evet 4. Ay sadece iki bacak . 2. Ay aşısı ateş yapmisti bizde . Dün 4. Ay aşısını olduk eve gelir gelmez calpol verdim hiç ateşi çıkmadı çok şükür. Ama huysuzluk var biraz tabi ki :)
Lisa3349 Ayse_lina Ben Amerikada yasiyorum burda ki ilacla orda ki ayni degil malesef canm ben daha vermedim ilac direniyoruz oyle hemn ilac vermek te istemiyorum .
Ayse_lina Lisa3349 bende doktor tavsiyesi ile ilaç veriyorum ama ilaçta çok iyi ilaç herkes bu ilacı kullanıyormus
Lisa3349 Ayse_lina Tabi canm ilac mutlaka iyidir ama cok yukselmedigi surece vucut atesle savasmasi lazim bagisikligini guclendirmesi lazim 38 gòrmedihgim surece ilac taraftari degilim .
Ayse_lina Lisa3349 evet haklısınız tabiki de her saat başı ateşini kontrol ediyorum ateşi var mı diye ve çok huzursuz şuanda bile
Lisa3349 Ayse_lina Gececektir ins bizimde bebek cok halsiz ve norml derecede atesli Rabbim beterinden korusun gecer bu gunlerde🙏🏻
VolkanEmrem Ayse_lina ama bacaklarina yaptim siserse oda koluna sakin yapma ve su degdirme 3 gun boyuncan verem asisi oldugu icin 3 gunden sonra banyo yaptirabilirsin