Dilan11 Merhaba oğlum için kehribar kolye aldım dün ilk defa taktım ama uyurken çıkarmalımıyım boğacak diye gece sürekli kalkıp baktım. Kullanan varsa gece uyurken çıkarmalımıyım
tardis Dilan11 ben sadece banyo yaptırırken çıkarıyorum. Eğer bir alerji durumu olursa çıkarılabilir. Onun dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür
Hakaninannesi Dilan11 bizimkinin sürekli boynunda gün içerisinde ama ben gece çıkarıyorum rahat uyusun diye
mervesoku Dilan11 bende bebeğim doğduğundan beri takıyorum sadece banyo yapacağı zaman çıkarıyorum biz el bileğine taktık 🌸
CilekRecelim Ne kadarlık bebeğiniz ? Ben 3 ayından beri sürekli boynunda tutuyorum sadece banyoda çıkarıyorum
Papatyabeyazi Ben de almıştım kolyesini ama korktum bilekliğe çevirdim, küçük gelince de kalan parçayla yapıcam
Prensesinin-annesi-2019 Bizde 6 aylıkken beridir kullanıyoruz şuan 1 yaşındayız banyo harici hiç çıkartmadım ama arada suda yıkıyorum ve geceden sabaha kadar topraklra yada kumda bekletiyorum bütün negatif enerjisini alıyor 🙂
KumsalRoza Hastaneden eve geldiğimizde taktik.o günden beri sadece nötrlemek için çıkarıyoruz. 8 ay oldu.