AslanAnnesi35 Günaydın Kızlar 🙋♀️ A101 İnternet sitesinden alışveriş yapıcam gün içerisinde geliyor mu? Daha önce alışveriş yapan varsa yazar mı alıcaklarım gün içinde gelmesi gerek ondan soruyorum.. 😊😊
busrasilra14 AslanAnnesi35 valla galina gelmiyor canim. Gecen bende alıcaktim zaten sitesi lanet. Almadim valla. Ama sokdan alisveris yaptim 1 saate getiriyor kesin
prensinveannesininguncesi AslanAnnesi35 ben yaptım 3 saat sonra geldi ama merkezde oturuyorum .İlçedeyseniz belki gelmeyebilir
Ookaan AslanAnnesi35 A101 in internet sitesinden alışveriş yaparsan kargoya veriliyor hemen gelmiyor. Ama mobil uygulamadan yaparsan getiriyorlar
Minikcivcivim AslanAnnesi35 biz eşimin dükkanı için çaycı almıştık sitesinden bi hafta içinde geldi ve kullanılmış çaycı gönderildi bildiğin su lekeleri kireç ve demliğinde çay izi vardı. İade ettik. Eğer hemen gün içinde gelsin istiyorsanız getir den verin sipariş 10dk ya geliyor getir büyük de 30dk ya geliyor.
Mommy0609 AslanAnnesi35 a101 kapıda belirtilen teslimat saatinde getiriyolar ama en iyisi migros sanal market ama onlar da gramaj farkı oldu vs ilk başta aldığınızdan daha çok para çekebiliyolar kartınızdan hangisi varsa yaşadığınız yerde bilmiyorum ama a101 de iyi yani getiriyolar hemen 😊
Annesivekizi AslanAnnesi35 ben vip mop almıştım kargoyla 1 haftada falan geldi. Normal ev alışverişini bilmiyorum
Minikcivcivim AslanAnnesi35 hımmm Migros sanal market var bi de teslimat saatini sen seçiyorsun o saatte getiriyor ona bak bi de istersen
Woody AslanAnnesi35 uygulamadan yaparsanız aynı gun geliyor. Zaten teslimat saatleri yazar alışverişten önce İnternet sitesinden alırsanıznkargo ile gelir
Azsekerlikahve AslanAnnesi35 a101i bilmiyorm da biz genelde migros sanal marketten söylüyoruz çok güzel bi rahatlık. Geleceği saatler bile belli. 😊