ftsdmrhn 2 aylık Oğlum akşam 9 da uyur, gece 12-1 arası kalkar emer, sonra 2-3 saate 1 kalkar emer uyur. Şu siralsr ataktan mi yoksa huy mu edindi bilmiyorum 2 saat dedin mi uyanıyor. Rüya ogunu verince daha mı geç kalkıyor nasıl oluyor
mom20 ftsdmrhn rüya öğünü bebeğiniz uyanmadan yarım saat önce fln beslemektir.. kesinlikle uykusunu bölmeden .. gözü açıksa beslenmeyeceksiniz.. ben bebeğim doğduğundan beri rüya öğünü yaptım .. uykuları çok düzgündür.. mesela 2 aylıkken 3 saatte bir beslerdim diyelim .. akşam 18.30 da emzirip 7 de uyuturdum.. saat 22 gibi uyanmadan alıp emzirirdim.. sonra gece 1 de sonra 4 te sonra da 7 de güne başlardı ztn.. deliksiz uyurdu böylece.. yine sık besleniyor ama en azından bebek ağlamasıyla uyanıp afallamazdım saatimi kurup kalkardım 😂 gece beslenmesi de alışkanlık haline gelmemiş oluyor böylece
3children1mom ftsdmrhn Uykudayken kaldırıp emzirmek canım uyurken yani o ağlamadan sen doyurmus oluyorsun 🤷🏻♀️ Aman daha neler var önceden atak matak yokmuş sendrom yokmuş rüya öğünü yokmuş hakketen nasılmış önceden ya😂😂 Saçmalamış olabilirim uykusuzum 😒
dertlikerkenez ftsdmrhn bebek uyurken, uyanmamasına azami dikkat ederek emzirmek. Saatleri üç aşagı beş yukarı sabitlemelisiniz. Örneğin 23.00-24.00 arası ve 03.00-03.30 arası. İlk bir kaç gün anlamadı oğlum ama 4 aydır rüya öğünü yapıyoruz kucağıma alır almaz meme aranıyor artık.
Mom987 BaraninAnnesi Bebeğin uykusunu bölmeden beslemek mesela 3 aylık diyelim 8 de uydu 3 4 saat arayla besledi ama uykusundan kalkmayacak yeni uyku sersemi daha büyük aylar için 1 kere rüya öğünü yapmak yeterli. Tabi bunu diyorum ama kendi bebeğime yapabildim mi hayır çocuk nefesimi duyunca uyanırdı uyanmasa da o uykulu halde emmezdi😁
mom20 Mircan uykusunun bölünmemesine dikkat edin ama birde mesela siz daha gitmeden uyandı diyelim önce uyutun sonra besleyin yani amaç uykuyla beslenmeyi bağdaştırmaması ☺️
Mircan mom20 valla çok mantıklı benim bebeğim aç olmasa sırf emmek için uyanıyor bu dediğini denicem canım 😘
Annesibebesi mom20 Düzenimiz hemen hemen ayni sizinle. Bene doğduğundan beri rüya öğünü yaptım gece yıllarında alarm kurup onu uyandırmadan emzirdim.5 aylikkende gece beslemesini kestim. İlk 2 3 gün uyandığında uykuya döndürdüm. Simdi 7 ay 7 günlük çok şükür 9da yatar 11 buçuk gibi de rüya öğünü yapar 7da uyanır.
mom20 Annesibebesi maşallah 🧿 Bn 9. Ayda kestim hala aç olduğunu düşünüyordum 😃 14. Ayda da 11 deki öğününü kestim 20 aylık oldu şimdi kafam rahat akşam 7 de mamasını içip uyuyor
BaraninAnnesi Mom987 yanı çocuk uyanmadan cocugu uykusunda beslemek hmmm o zaman ben farkında olmadan rüya öğünü yapıyor musum😜 her zaman yapamasamda beni hissettiğinde uykusunda mızmızlanıyor hemen besliyorum uyanmadan devam ediyor… açıklaman icin tesekkur ederim dondurmalı kahvemm ☺️🌺
Annesibebesi mom20 Kilo alımı çok iyiydi bizim hatta önde gidiyordu. Doktor kontrolünde kestik. Aslında biz anneler ac olduğunu düşünüyoruz ama tamamen bebekler alışkanlık yaptıkları için gece uyanıyorlar ihtiyaçtan değilmis 🙂
BaraninAnnesi mom20 tabi tabiiiiii herkese cevap verdin bana vermedin. Beni sevmediğini bu kadar belli etmeseydin keşke🧐 şaka kız ne olacak boşver bende yarı uykuluyum daha 🥱
Esraugur2310 mom20 Benim bunu yapabilmem imkansız ben her emzirmeden önce altini alıyorum altını alırken uyaniyor hep🥺
BaraninAnnesi Esraugur2310 niye ki benim oğlan altını yatmadan temizliyorum ta ertesi sabaha kadar 😂 bazen gece uyanıyor o zamanda alıyorum. Ama altını değiştirmek için uyandırmadım hiç 😊