7 ay 10 günlük bir kızım var tam dönüyor, tam sırt üstü dönüyor, tam yüz üstü dönüyor, sağa dönüyor, sola dönüyor, sürünüyor biraz, desteksiz oturabiliyor, uyandığı zaman bayağı yarıya kadar kafasını kaldırıyor. ek gıda çok iyi gidiyor bir yerden tutunDurduğum zaman 1 dakikaya yakın orada ben tutmadan durabiliyor. tekrarlayan sesler çıkartıyor. sinirlendiğini, mutlu olduğunu, heyecanlandığını gösterebiliyor. olaylara tepki veriyor gülüyor, ağlıyor, korkuyor. Benimle sürekli göz temas kuruyor. uykusu gelmediği veya sinirlenmediği surece bir huysuzluğu olmuyor. uykusu çok iyi Sabahları 2 veya 3 akşam ise 8′de uyur sabah 7 Veya 8′de uyanır ama gelgelelim ki ismi ile seslendiğimde bazen bakıyor bazen bakmıyor yani her seferinde bakmıyor Ben de bunu takıntı haline getirip inatla seslendigim zaman oda inatla bakmıyor Ama umursadigim günlerde de her seferinde bakıyor ama üstüne düştügum zaman inatla bakmıyor ya da birinde bakarsa birinde bakmıyor size de böyle bir durum var mı ya da her seslendiğinde bakıyor mu bu beni korkutuyor çünkü