Gamze0677 Bebeğim 60 günlük doğduğundan beri 15 kere falan kusmuştur kusmuyor diye herkes bu çocuk iyi değil doymuyor kusmayan çocuk büyümez diyor.... aramızda böyle olan varmı kusmuyor diye seviniyordum şimdi çok üzülüyorum kussun diye dua ediyorum Ah annelik.....
Deletedmom10 Gamze0677 e alaka yaa millet ne diyeceğini şaşırdı 🤦♀️ Çişini yapıyorsa güzelce sıkıntı yapma doyuyordur. Kusması çokta iyi birşey değil 🙄
Deletedmom324 Gamze0677 tövbe yarabbim Allahım yaratıyorsun kurban olıyım azcık mantık ver da 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
tgc Gamze0677 eeee kusunca da bebeğe yaramıyor sütün geri çıkartıyor derler 🤦 sadece peynir kesiği gibi kusan bebeklere kilo alıyor derler de aman boşver in kusmasin ne güzel
Poncique Kakasını düzenli yapıyosa doyuyordur milletin ne dediğine bakma onlar hep konuşur kendini strese sokma ki sütün azalmasın
Heyanne Deletedmom10 gerçekten öyle ne diyeceklerini şaşırmışlar cehaleti geçtim artık kötü niyet ben bu anneyi nasıl üzerim diye düşünüyorlar öyle konuşuyorlar sanırım 😡
Sewalss Gamze0677 ben de kusmasın diye gözünün içine bakıyorum :) yapı ile alakalı bir durum o bazı bebekler kusar bazıları kusmaz. Zaten aç olan bebek kendini belli eder ağlayarak. Siz kimseyi dert etmeyin bebeğinizin gelişimine bakın ve bence kusmadığı için şükredin çünkü her kusma tokluktan olmuyor. Bebeğimin fiziksel reflüsü var ve inanın kusmasından gına geldi artık. Yeri geliyor aynı anda 5 kez üst değiştiriyorum çok sıkıldım bu durumdan 🤦🏻♀️
Eminee Gamze0677 çok kusan bebekte kilo almıyor ona bakılırsa eskiden bebek reflüsü diye bişey bilen mi vardı fazlasını kusuyor deyip geçiyorlarmış eğer çiş ve kaka da sorun yoksa takmayın yine içiniz rahat etsin diye doktorunuza söylersiniz durumu
Mervea Gamze0677 kusmayla ne alakası var ben anlamıyorum oğlum 3 aya kadar toplasam belki 3-5 kere kusmuştur ama gelişimide naşallah güzeldi takmayın kimseyi bez sayısına bak
Deletedmom10 Heyanne 😟 sanki anneyi üzmek için ne diyebilirz ne yapabiliriz diyor bu insanlar gerçekten çok yazık 😖 benim kız çok kusuyordu mememde bide onun üstü başı benim üstüm başım mafoluyordu. Emdiği boşa gidiyordu yani benim ki de aç kalıyordu o zaman ne diyebilirim ki 😤 zayıf bi bebem var. Hani kusuyordu neresine yaramış acaba 😩😤
damlahira Gamze0677 benim kızımda reflü var kusmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum kusması iyi birşey olur mu kilo kaybı yaşar çok kusarsa doyduğunu bezinden ağlamamasından keyfi yerinde olmasından anlatabilirsin
Nekwa Gamze0677 cahil onlar sen ne bakıyorsun 2. Oglum bu da abisi gibi nadir kusuyor ve aylarina göre önden gidiyor Asil kusan bebek böyle asiri kusan bebegin midesi daHa tam gelismemis demektir. Bizimkiler tam ne güzel yedikleri direk sindirime gidiyo
Birgecan Gamze0677 herkes konuşmayı ne çok seviyor gerçekten. Benim bebeğim de kusmazdı. Gelişimi gayet iyi çok şükür. 2 aydan sonra falan arada kusmaya başladı. kakasi cisi iyiyse rutin kontrollerinde sağlıklıysa hiç sorun etmeyin. Insanlar konuşur da konuşur..
Hacerr Gamze0677 benım kaynnanamda karnına bakıp AC bu cocuk AC derdi ☺ne güzel kusmasın kustugunfada nıe kusuo üşütmüş bu cocuk bu cocugun bı sıkıntısı var yoksa reflü mü derler ☺😂👪benimki kusuyordu her yer batıyodu emdiği süt gidiyordu 😂o bıdık doyuyor çokta mutlu send mutlu ol 👍👏 sen harika bı annesın unutma 💞