Amine
[bilinmeyen] oncelikle kac ay lik bebekler normalde çok fazla emer 3 saat bile emerler Bazı ları emme gücünün fazla olduğu için bazilarida anneye yakın olmak için emer korkacak bisey yok aç olan bebek ağlar canm korkulacak bisey yok
Amine
[bilinmeyen] bebeğin yanağına çenesine burnuna elin veye başka bisey yaklasincafa bebek emmek ister
Amine
[bilinmeyen] canım o zaman çok normal seni istiyo kokunu istiyo o daha şimdi hiç ayrılma aman kucağa alışır falan kimseyi dinleme o git gide bırakır oyle yapmayı benim kide öyleydi hiç birakmiyordu emmeyi fındık kadr midesi var neresine emiyo diyodum doktoruma danıştım seni istiyo dedi kucagimda uyutuyodum 40 gün olunca bırakır emin ol çok tatlilar
Amine
[bilinmeyen] en güzeli canm su vermeye basladinmi ben karar Siz kaliyorum çok sıcak diye verme te istiyom
Nldm
[bilinmeyen] Benim beneğim 45 günlük hala öyle uyumak içinde meme istiyor bende doymuyor mu diye düşünüyordum ama hem kilo alımı iyi hem günde kaç kere bez değiştirdiğimi sayamıyorum artık. Kendini güvende hissetmek için memede kalmak istiyorlar. Beni yaşancı emzik niyetine kullanıyo diye düşünme bazen zor oluyor evet ama atanızdaki bağ güçleniyor daha hızurlu ve mutlu bir bebek olacak öyle düşün istedikçe al memene bı aylarda alışkanlık kazanmaz demek ki sana ihtiyacı var.
Amine
[bilinmeyen] sor da banada haber ver aklimda kaldii
Baharellezi
[bilinmeyen] canım iştahlı bebektir benim diğer bebeğim öyleydi ayda 3 kilo aldığı olurdu
Amine
Baharellezi öyle oluyo başlarda zaten sonra da böyle olur benim kız ayına göre kiloda fark attı boyu uzun olduğu için herkes zayıf diyoo canımı sikiyorlar
ArasAtlas
[bilinmeyen] doktorlar verdirmiyor canım ben soruyorum benimde çevremdekiler ver diyip duruyo bende kararsız kalıyorum
Baharellezi
[bilinmeyen] benim şimdiki bebeğimde öyle çok zayıf doğdu 2600 ancak toparlandı mama verince ☺️
alinmavi
[bilinmeyen] cunku o boyle cok mutlu :) yenidogan bebekler saatlerce emebilir birakin emsin o boyle huzur buluyor guven buluyor sevgiyi emiyor sadece sutu degil ki. doysa da emer. birakin emsin yarasin şifa olsun ooohhhh bulmuş amade mandirayi emmesin mi annesi :)
Yeliz
[bilinmeyen] maşallah ona 😊 ne kadar güzel işte sende ayırma memenden. O boş emmez merak etme o emdikçe süt geliyor ona. O emdikçe sütün artıyor unutma. Boş meme yağlı güzel süt demektir. Bol bol saatlerce ayırmadan emzir. İlk ay kilosunda şok olacaksın emin ol 😊 bol sütlerin olaun inşallah
KiymetKaplan
[bilinmeyen] gazı vardır benimki de aynı sürekli emmek istiyor bebekler sadece aç olduğu için emmezmiş
Akin
[bilinmeyen] bizimkide öyleydi saatlerce emdigi bilirim memede uyumak istiyor senin kokunla karni doyuyordur doymasa ağlar bizde ilk zamanlar memede uykuya daliyordu besigine koyunca uyaniyordu çok zor grcelerdi şimdi bitti çok sukur
Yeliz
[bilinmeyen] emdikçe düzelir diye biliyorum bende. Her seferinde tek memede verebilirsiniz eğer yeterse.
Yeliz
[bilinmeyen] masaj yapmana gerek yok. Her emzirmede 1 meme verirsen her memeyi tamamen boşaltmış olacak zaten. Ben hala öyle yapıyorum. Saat başı emiyor her saatte 1 meme veriyorum. Böylece 2 saatte bir her meme boşalmış oluyor.
Akin
[bilinmeyen] 3 aylık suan
eymeninannesibusra
Bizde de durum aayni 59günlük olduk hala sürekli emmek istiyo dogdigundan beri böyle gece bi kere mama veriyorum yoksa gece gunduz hiç uyumadan emiyo uyumadigindan kilo da az aliyodu bayram arası bikacgun mama verdim kilo almış ama su an yine sürekli emmeye devam akşama kadar hicbi iş yapamıyorum çok zorlanıyorum ama yapcak bişey yok😊
Yeliz
[bilinmeyen] her seferin sağarsanız ön sütü almış olursunuz bebeğiniz susuz kalabilir. Ayrıca sağdığınız için süt daha fazla olur sertlik devam eder. Eğer anne bebek yanyanaysa sağma önerilmez mecburi bir durum yoksa tabi. Zamanla daha fazla süte ihtiyacı olacak ve daha çok üretim başlayacak sağmadan bunun önüne geçmek gerekir. Bebeğiniz ne kadarlık 2-3 saat uzun bir süre sadece emen bir bebek için.
Yeliz
[bilinmeyen] bu arada geçmeyen meme yaraları yanlış emzirme pozisyonundan olabilir. Geriye yaslanarak emzirmeyi deneyin. Genelde öne doğru emzirenlerin meme yaraları olur. Hem bebeğin daha az gazı olur. Sırt üstü yarım yatar pozisyonda sırta 2 yastık yaslayıp bebeğide tam üstünüze yatırın öyle emzirmeyi deneyin. Ayrıca göğüs kalkanı sürekli süt üretimini tetiklediği için göğüs şişliklerinize neden oluyor. Onun yerine bırakın süt aksın. Eski bir badinin ucları kesip giyin meme ucları sürekli hava alsın daha hızlı yaralar iyileşir.