Rmysmhmt elifbarcin65 daha çok küçük annesi sizin kokunuzu ister uyurken güvende hisseder alışıcak zamanla bir süre yanınızda yatırın tam uykuya daldığında yavasca yatırmayı deneyin
Bebegimm42 elifbarcin65 canım sakın ol geçecek bak benim bebeğim 2 buçuk aylık biraz biraz düzeldi 3 bszen dörtte uyur ama olsun genede uyur sukur ağrısı olmazsa sende sabret ilk bir ay 6 ya kadsr uyumuyor düm
ikikizannesi1 elifbarcin65 ilk zamanlar bebekler uyutmak zor oluyor ama hafif tonlu müzikler iyi geliyor dene istersen canim ben işk kizimda hiç şikayet çekmedim 2 yaşinda ama 13 aylik kizim azi dişlerinden dolayi uyku haram oldu bizede
Mommy2020 Ne yazık ki cogu anne bunu yaşamıştı. Ağladığım geceler oluyordu. 8 aylik bebegim, hala daha da yaşıyoruz bu durumu. Cocuk büyütmek zor is. Biz ebeveynlere kolaylıklar diliyorum🙏
ikikizannesi1 Mommy2020 bende iki tane canim aralarinda 1 yaş var biri 2 biri 1 valla her çocuk ayni olmuyor ilk kizim çok sakin diye bir kardeşi daha olsun istedim tam tersi oldu :)allah sabir versin annelere küçügüm bizimde canımızı okuyor
Berydnz Valla ilk 3 ay ben kızımı uyanmıyor diye ağlıyorumdm şimdi uyumuyor diye 7 aylık olduk hayırlısı şuan hala uyanık uykusu var ama uyumamak için kaçıyor