DorukusunAnnesi1 Anneler merhaba, 6.ay aşısı olarak KPA 3.doz size yapıldı mı acaba bebeğimde e nabızda yapılmadı görünüyor bakabilir misiniz ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
VSD-61 DorukusunAnnesi1 maalesef yapılmadı banada yapmıyorlarmış sağlık ocakları özel alıp yaptırdım.
VSD-61 DorukusunAnnesi1 zatürre aşısı yani bu ,doktorum dedi yaşlılara yapıldığı için ellerinde kalmamış.
75kinalikuzu DorukusunAnnesi1 sabah bakiyim aşı kartına çünkü bizim ebe olmayan aşıyı söylüyor 1 yaş olduk şu çiçeği yok malesef
Mutlulugunadi_bahar DorukusunAnnesi1 merhaba 6. Ay aşıları kpa yapılmıyor mu artık yani. 4 doz yerine 3 mu yapılıyor
DorukusunAnnesi1 75kinalikuzu evet bizim de 1 yaş su çiçeği olmadı kalmamış ellerinde Ocak sonuna gün verildiğimize umarım
VSD-61 DorukusunAnnesi1 kaç aylık ben 7. Aya yakın yaptırdım.bende bilmiyordum.düzenli doktor kontrolünde öğrendim.çünkü bana doktor 3. Muhakkak yaptırın yoksa diğerlerin faydası olmaz dedi.
DorukusunAnnesi1 Surv18 bize de söylenmedi söylense muhakkak dikkat ederdim şimdi düşünüp duruyorum farkettiğimden beri
DorukusunAnnesi1 Dün gece aklıma takıldığı için bilgi almadan buraya sormak zorunda kaldım kusura bakmayın arkadaşlar. KPA 3.doz 6 aylık da yapılırken kaldırılıp 1 yaşına alınmış KPA 3.dozumuz yapılmış yani sıkıntı yok 🥰🙏