Deletedmom5151 İyi geceler dilerim bu küru yapmaya başladım 4 5 kg fazlam var dünden beri yapıyorum acaba bağırsakları çalıştıran bir kür mu resmen tuvalet aliskanligim arttı yani normal mi anormal mi bilemedim
miniktavsanim Deletedmom5151 1 haftadır ben yapiyrm gece sodayla yaptım sabah ackarninada sade suyla yaptm hala yapyrm bakalım ne olacak 🤔🤔😳😏😁😁
Deletedmom5151 Ebubekirim-61 valla bir bardak sade sodaya doğadan olan form kiraz saplı çaydan atıyorum bı sabah bide yatarken içiyorum 10 dk falan demlendiriyorum içinde
Ikram2148 Deletedmom5151 Bende duydum ama yapmadım daha bebeğim bir buçuk aylık yapsam ona zarar verir mi acaba
Berat_sss Deletedmom5151 ozman günde 1 bardak iç erirsin bu gidişle aslında amaç ta o ya bisey yedin mi hemen tuvalet yolunu tutarsin😁😝
Deletedmom5151 Yigitosmanbebek tuvalete çıkma konusunda yaradı bana yani eğer öyle gidiyorsa yani normalde bir kez ya çıkar ya cikmazdim bugün 2 kez gittim afedersiniz karnım da gurul gurul sürekli mideyi bozacak bişey de yemedim yani
Deletedmom5151 Ikram2148 emzirenler yapamıyor diye biliyorum benim oğlum 2 yaşında emmiyor ona dayanarak başladım bence bekleyin biraz su an bol bol süre ihtiyacı var minnoşun ❤️
Deletedmom5151 Berat_sss valla şaşkınım aşırı kilom yok 64 kiloyum bazen buçuk 4 5 kg gitse yeter biraz da yememe dikkat ettim sadece ekmek yemiyorum o kadar yani abur cubur yiyorum ama 😃😃
Ikram2148 Deletedmom5151 bende biraz zaman geçsin yapacam sizde faydasını görürseniz bizimle paylaşın lutfen
Berat_sss Deletedmom5151 abur cubur yiyosan kilo vermeyi bekleme canm . Meyve ye ama az tuķet oda kilo yapiyo az ve sık ye ki sağlığın da bozulmasın yememezlik etmiceksin ekmekten karbonhidratlardan uzak durcaksin. Gunde 1 .2 dilim ekmek yeterli
Deletedmom5151 Berat_sss sanırım asiri kilom yok diye bu abur cubur rahatlığı günde bı kaç bisküvi işte o kadar çubuk kraker vs