Topkek Atak haftası mıdır nedir bi ongündür kızım sürekli ağlıyor sebebsizce.. sizde durumlar ne? 3 ay altı günlük kızım ve artık çok yoruldum
elifiii Topkek ağlaması cok şiddetli değil ama yeni adet edindi uyuyacağpı zaman ağlamaya başlıyor.2-3 haftadır meme emerken bi takla atmadığım kalıyor tepinip duruyor, sırtım belim tutuldu. 3 ay 5 gün olduk bugün. geçecek deyip sabretmeye çalışıyorum.
Topkek Siracseda delirmeye az kaldı annem geliyor evime onu görünce iyice deliriyor tek başıma bakmamı istiyor
Annesininselini elifiii bnm bebegimde 2 ay 28 gunluk bizde 1 haftadr meme reddi yasyrdk doktoruna soyledim reflusu wardr agzna aci su geliyordr ondan emmk istemez dedi ama hic bir sekilde kusmasi fln yoktu. Ilac werdi ve duzeldi doktoruna soyleyin bnce
Hacerr essea benım kızımda boyle akşamları emme isteği artıyor uyurken mız mızlanıo dalamıo bı türlü uykuya
Yaseminehir Topkek biz 3.au 26 gunluguz dogdugundan beri uyku gormedim tek basima bakiyorum ve bi kizim daha var yani her acidan coktummm cok agliyordu sanki 1.2 gundue azalsi gibi ins aon bulur artik gucum kalmadi
Biroglusannesi Topkek bizde ayniyiz cnm 3 ay 9 günlük uyuturksn çok aglior 😑ve gece uykusu yok artık 😩
Deletedmom0031 Benimki de bu aralar sürekli çığlık atıyo. Uyutmaya çalışırken direniyo ayaklarıyla sürekli zor dalıyo uykuya
Gizemaktas Çok zor ya şekilden şekle giriyorum memnun edeceğim diye emerken resmen boğuşuyor memeyle uyuyacağım zaman hep ağlamalar filan kafayı yiyeceğim ne istediğini ne o biliyor ne ben inşallah fazla sürmez bu harika haftalar denen şey yani büyüme atağı...
Dilekkkk Kizlar benim kizimda 3 ay 14 gunluk sizde de ole mi kafasini hep soluma koyuyo kucagimdayken yatarken sorun yok donuyo her iki tarafa ama kucagimdayken sadece sol ve bi komsumuz egri boynu bak dikkat et dedi cok uzgunum 4 ay kontrolunde gostericem doktora gidene kadar hep sagina yatiricam ama dunden beri cok uzgunum yuzustu koyunca falan gayet kaldiriyo kafasini ellerinden tuttugumda falan ama sanki sola yatkin kafasi biri soleyince insan daha cok dikkat ediyo daha once kafasi buyuk kilosu fazla die onemsememistim