Zeynepada23 Kızım 2 aylık oldu teyzeleri kalça muayenesinin yaptıracağız da onun belli bir zamanı var mı iki aylıkken biliyorm o kadar tarih olarak bilen varsa yada yaptıran beni bilgilendirirseniz sevinirim
sonsuzmutlulukkk Zeynepada23 vakit kaybetmeden doktoruna götürün zaten hemen ultrasonografi ye gönderir aynı gün içerisinde halollur
Ysfygz Zeynepada23 eveet belli aralıklarda oluyor o yüzden aksatmayin derim kemikler daha iyi izleniyormus daha net
Emelmirac Zeynepada23 onceden 1. Ayindan yapılıyormuş artik 40indam sonrayi bekliyoruz demisti bizim doktorumuz ama siz 2 aylil olmussunuz bence hemen gidin doktrunuz soylemedi mi ?
Zeynepada23 sonsuzmutlulukkk dün asi olduk da bi iki gündrlu huysuz pazartesi gotureyim dedim ilçe oturduğumuz için merkez yarim saat perişan etmiyeyim yollarda dedim
Zeynepada23 Ysfygz dün asi olduk huysuz birazcık biraz atlatsin oyle gotureyim dedim bide ilce de oturuyorz yol yarim saat cocuk huysux olunca pazartesi gotureyim dedim yoksa hemen mi gotureyim karar veremedim
sonsuzmutlulukkk Zeynepada23 bı hafta içinde götürün ihmal etmeyin Allah korusun varsa bir sorun daha çabuk hallolur
Ysfygz Zeynepada23 yok yok.bir iki günden bir şey olma ki muhtemelen yoktur bi şey …nadir rastlanıyor 😊
caglaanalan Zeynepada23 40 ından bi hafta sonra yaptırdık biz 2.ayına kadar yapılması daha iyi diye biliyorum.Geciktirmeden götürün bence 😇
adakusunannesii Zeynepada23 45 günlükken istemişti doktorumuz o zaman yaptırdık randevu aldıktan sonra 5 dakikalık iş bence geç kalma sende yaptır bi an önce
Zeynepada23 sonsuzmutlulukkk yaptırma bi şey yok bu virüs de götürme diyolar ama ben götürecek allah korusun bi şey varsa tedavisilini olsun hemn
sonsuzmutlulukkk Zeynepada23 inşallah yoktur ama çocuğun hayatından sorumluyuz mutlaka git en iyisi bakma kimseye bişey olursa siz çekersiniz onlar değil sağlıklı haberleri olsun inşallah
Rules Zeynepada23 kaçırma canım bizim bi kalçasında kalça düşüklüğü vardı 1 ay 1 hafta çift bez kullandık düzeldi önemli Sakın ihmal etme