NurayAslanoglu Aslankurt maden suyunu bilmiyorumda çok gazlı bebeklere kolayı çay kaşığıyla verdiklerini duydum gazı kolay çıkıyormuş.Kayınvaldem duyup söylemişti banada ama ben kızıma vermedim 👍
Aslankurt NurayAslanoglu kola bende vermem ama maden suyu çok faydalı sadece kafama takılan asitli mi asitsiz mi 😌
Eymen03 Evet oğlumun çok gazı olduğu zamanlar özellikle 1-2 aylıkken arada verdim 1 tane maden suyunu açıyorum küçük kaseye koyuyorum asiti azaldıktan sonra 1-2 çay kaşığı veriyorum bazıları yeni doğar doğmaz veriyormuş da ben cesaret edemedim 🙊
Aslankurt Eymen03 bende öyle yaptım insallah işe yarar 8 aylık daha yeni verdim . Sizde sonuç verdimi peki . Ben bitki çayları da veriyorum ama pek işe yaramıyor
Hunilianne Bitikmomi Almanların içtiği mineralli su elbet faydası var. Ama post sahibi hanım sodadan bahseditor soda içme suyuna karbondioksit basılarak yapılır bir faydası yok. Maden suyuyla karıştırılıyor
Aslankurt Hunilianne maden suyundan söz ettim ben bazı arkadaşlar anlamış bazılarıda anlamamış ama başlığı düzeltmiyorum çok uğraştım yapamadım . İnşallah yanlış anlaşılmaz !!
Hunilianne Bitikmomi yok ikisi farklı şeyler. Maden suyu doğaldır mineral bakımından zengindir. soda normal suya karbondioksit basılarak oluyo.
attbianne Aslankurt minerallerin azlığı gibi cokluguda çeşitli hastalıklara yol açar kan tahlilinde eksiklik varsa ona göre verilmeli bazı markaların oranları çok yüksek ben böyle düşünüyorum bir kaşıktan bişey olmaz ama 1 yaşında olup sevdiği için devamını isteyecek bebekler için söylüyorum çok vermeyin