Pembelianne Bugün 2. Ay aşımızı olduk ve hemsire bıngıldağı kapanmak üzere dr ile görüs dedi endise ettim basına gelen varmı napmam lazım bu sıkıntı olurmu endiselinilecek bir durum mu
MerveAkbs Pembelianne aynı problem bizde de oldu ve d vitaminini bırakmamız gerektiğini korkulacak bişey olmadığını söyledi
Amine Pembelianne korkma canm kimisinde erken kapanir kimisinde geç baş olcumunu biliyorsan normal olup olmadığını soyleyebilirm
Pembelianne Amine simdi olctum 38cm cıkıyor canım az mı ama göz kontağı kuruyor tanıması falan var hic farklı biseyi yok ama korkuttu kadın beni
Amine Pembelianne bas çevresi normal cnmm bi sorun olmaz bıngıldak için bi kaç aya tmamen kapinir kötü veye internttn okuduklarna bakıp korkma gözü için bilgim yok saglicakla olsun yavrun
Pembelianne Amine tamam canım çok sağol Allah Razı Olsun 🙏hepimizin yavrusu sağlıcakla büyüsün insallah
Dimplesbaby Dvit i bıraktırır doktorun büyük ihtimal canım dvit erken kapanmasına neden oluyormuş genelde hep öyle oluyor doktoruna götür
Amine Pembelianne yok canım sanada olmasın o sensiz ne yapar doğru dua edelim her zaman rabbena dualarinida okuyalım saglicakla olsun yavrularimiz