26262626 Kızlar bebeğim altını değiştirirken aşırı ağlıyor. Pişik oldu galiba. Ne yapabilirim. Nolur yardım edin
Tibektas 26262626 kesinlikle sudo krem al ben 3. Aya giren oğluma doğduğundan beri günde 1 ya da 2 günde 1 sürüyorum şimdiye kadar hiç pişik olmadı çok şükür. Birde ortam biraz serinse kendisine gore, irkiliyor da olabilir
Dila21 26262626 hergunde altını yıkayın hatta gunde bikac defa benimkide ayni sekildeydi vazelin ve özellikle hametanla iyi oldu
ugursuzsafiye 26262626 canim benim bebegimin de agir pisigi var yara yara pul pul cok kotu ve 2 ay 20 gunluk 1 aydan fazladir ne surduysem asla gecmedi mustelasi pudrasi hameetonu zeytinyagi doktorun yazdigi krem ve eczanin verdigi krem hic biri gecirmedi.. 😪 Sonunda bepantol aldim deniyorum 3 gundur.. Biraz iyi gibi.. Bakalim
ikizleriim Altını ıslak mendille silmeyin yıkayın birkaç gün, poposunu da her değişimde beş dakika kadar havalandırın, hametan sürüp kapatın bir iki güne geçer inşallah
26262626 ugursuzsafiye canım gün içinde çıplak havalandırıyor musun. Ben bugün sık sık altını değiştirdim zeytinyağı sürdüm. Biraz da çıplak havalandırdım. Bugün daha iyi dün çocuk deydiğim anda basıyordu çıplığı. Bezsiz düz pantolon giydirip yarım saat falan havalanmasını sağla. Altına alez serip
ugursuzsafiye 26262626 yapiyorum yapiyorum ve hepte yikiyorum surekli bezini degistiriyorum ama yok.. Gecmiyor😭 Artik bugun annemle dedikki acaba bi sorunmu var.. 😔
Figen35 ugursuzsafiye merhaba geçmiş olsun bende aynı sorunu yaşadım bi arkadaşım bu mavi Bulgar kremi var ondan önerdi mucize gibi ertesi güne hiç birşeyi kalmadı artık her pişik olduğunda onu kullanıyorum çok şükür ertesi güne geçiyor bişey kalmıyor internette satılıyor bi dene istersen
Ipekkkkk 26262626 canım fito krem çok iyi bi kere sürmeyle 10-15 dk alt açık kalmasıyla geçirdi deneyebilirsiniz geçmediyse