7412002 Tsksn-gns-27 iyyyyyy Allah’ım kayın pederim defalarca söylememe rağmen sulu sulu öpüyor yapma diyorum git yıka diyor ya insan gibi op sana opmemi diyoruz ama inadına sulu öpüyor en sen eşime. Patladım yeter ya falan diye son evden çıkarken yalamamisti çocuğumun yüzünü şükür insan neden gelinin inadına iş yapar benim inadıma beni üzen insana yaşlanınca ben nasıl merhamet edicem nasıl bekliyor benden merhameti 🤷🙄ben sürekli öpüyorum valla onu sarsmadan incitmeden yüzüne zarar vermeden her sn öpüyorum cennet kuşum benim🥰🥰🥰🥰
Tsksn-gns-27 7412002 aynı işte beinimde kayınvalidem öyle öpme anne diyorum öyle yok dinlemiyrm rahatsiz oluyorum nasıl engellicem bilmiyorum kırmak da istemiyorum
annesinin_kizi Tsksn-gns-27 valla ben öpüyorum öpüyorum ama yetmiyor sanki boynundan öperim koklayarak tabi sarsmadan sıkmadan canını acıtmadan Öpmem kızımın hoşuna gidiyor gülüyor hep oda azını açıp beni yemeye çalışıyor 😂 öpmek istedi diyorum Öpüyorum kokluyorum sarılıyorum yinede yetmiyor sanki daha çok yapasım geliyor 🌸
Gorkeminannesiii Tsksn-gns-27 ah ah hemde deli gibi öpüyorum ağzını burnunu kollarıni 😂 az daha büyüsün ısırırim kesin 😁
Annis-ogul Ayy vala bn öpüyorum. Mis gibi ohhh bebislerimiz opulmez mi yaa.😀😄😃🙈ama kimsenin yanında opmuyorum opmelerine de izin vermiyorum.
7412002 Tsksn-gns-27 bence sürekli dile getir ben getiriyorum götürüp yıkıyorum binara utandım dedim dicekler ki bizde ne var şanki yikiyosun diye çünkü anneme yapsalar üzülürüm ama yok yani ben yapma dediğim halde onlar yapıyorsa ayıp değilse benim yıkamam da ayıp değil diyorum ve yıkıyorum hep
Tsksn-gns-27 7412002 bende hemen siliyorum ki yüzünde sivilce çıkıyor puturlesiyor görüyorda devam ediyor
7412002 Tsksn-gns-27 kesinlikle hele de hastalık zamanında insanların biraz daha anlayışlı olması lazım aylarca koruduk kendimizi dikkat edilmesi lazım hiç hoş değil.hic hele inada yapılması
Seldasyr Benimkide öpüyor ama ablamda öpüyor yazik bisey diyemiyorum zaten 10 günde bir görüyor Kayinvalidem ses etmiyorum şap sup öpmez ama 2 3 kere koklayarak öper yazıktır içleri gidiyo, hem ben ağzım sulanarak heryerini öpüyorum ne var sanki 🤗