Seheraliaziz Çocuğunuza balık yağını ne zaman başladınız? İştah açar gibi söyleniyor sizde de etki yaptı mı başlamalımıyım acaba ?
Deletedmom_9857 Seheraliaziz 1 yaşından itibaren doktor tavsiye ile başladım benim kızım da etkisi oldu gerçekten yemek yedirmekte çok zorlanıyordum fark etti yani 🌸
Yesillimon Seheraliaziz 1 bucuk yasinda başladım iştah konusunda baya fark etti diyebilirim bir şise bitirdik ikinciyi alicam 😊
Erva2344 Seheraliaziz doktorunun tavsiyesiyle 1 yaşında başladım zaten yeni 1 yaşına girdi iştah konusunda biraz ilerleme var
Seheraliaziz Deletedmom_9857 benim oğlumda 1 yaşında çok zor yediriyorum bende sırf iştah için başlamak istedim ama tedirgin oldum sormak istedim. Teşekkür ederim ne marka kullanıyosunuz peki?
Deletedmom_9857 Seheraliaziz ben doktoruna sormuştum canım kesin iştah açar diyemem ama faydasını görürsünüz dedi bizim ki ocean canım deneyin bir siz de faydasını görürsünüz umarım 🌸
Erva2344 Seheraliaziz ocean multi önerdi bana doktorum içinde vitaminlerde var yani yeni tatlara açık olmadığı için bunu önerdi gün aşırı vermeniz yeterli dedi 1 tatlı kaşığı veriyorum ben de.
dolunay01 Seheraliaziz 1 yasında başladık iştah acsın dıye değildi ama baya ıgı bebekken de cok yiyordu 😀
aycanbebek Seheraliaziz Biz iştahsızlık problemini balık yağıyla çözdük canım hala kullanıyoruz doktor easyfishoil önermişti çok memnunuz bağışıklığı da güçlendiriyo.
arslaninannesi98 Seheraliaziz doktorumuz haftada 3kez balık yemiyorsa balık yağı kullanmalı dedi. Bir zararı yok aksine faydası olur. Bizde başladık