Deliqzz Evet kızlar güzel anneler makyaj sever misiniz sevmez misinz 😁😁 Ben anca düğün bayram seyran da yaparım Kocam bey makyajı sevmiyor bende pek sevmiyorum 😁😁
Lilabahar Deliqzz makyajı dışarı çıkarken sürerim ama evde asla sürmem eşimde sevmez bebeğimi sürekli öpüyorum asla rahat olmam makyajla evde sadece pijama makyajsız ama derli toplu bence en güzeli makyaj da neymiş🤣
lamiya1905 Benim esimde sevmiyo. Zaten evdeykende sadece rimel surerdim. Artik o da yok anca dugun olursa azcik makyaj yapiyom o kadar. Hatta o kadar hevesim kactiki kuafore bile bgitmiyom artik 😂
Ayla-T Kocam bey sürekli makyaj yapmamı istediği için o benim artık elimi yüzümü yıkadıktan sonra ikinci işim.Bakımlı görmek istiyor hep. Saçlar düzleştirilmiş makyajlı bende yapıyorum.
Deliqzz Lilabahar ben sportif takldgm için pek yapmam düğün bayram seyran göz kalemi rimel başka yok 😁
Karas Deliqzz yok evde sadece bi rimel bide renkli dudak nemlendiricisi sürerim o kadar evde makyaj sevmem ben de eşimde ama dışardayken makyaja dewamke 🤣
Birceninannesi Deliqzz sevmek ne kelime bir eyeliner bir rimelle ülkenin kaderini bile değiltirebilirim😂 çocuktan önce markete bile makyajsız çıkmazdım yaptığım makyajı da herkes çok beğenirdi şimdi üstümü zor değiştiriyorum🙈
Bikahve Deliqzz çok severim eşimde pek karışmaz ama 2 çocukla duşa girdiğime şükrediyorum makyaj falan yok 😂😂