ebiciks Kızlar iki gündür böyleyiz neden böyle yapar sizce 5 ay 3 günlük dişlerimiz cikmadi henüz sinirlenip cekistiyor çok canım acıyor
Gorkeminannesiii ebiciks dişleri kasiniyodur yavaşça poposuna vur 😊 gülme sakin gülersen oyun olduğunu anlar hep yapar 😅
Alinduru ebiciks kabarıklık beyazlık var mi peki? Benim kızım ilk diş çıkaracağı zaman yapmıştı baya yara olmuştu, burada bir anne tavsiye etmişti ısıracağını anladığım anda serçe parmağımı araya koyup engelledim o şekilde vazgeçti.
Betull95 ebiciks benim oğlumda 4.5 aylık aynı durumdayız ama öyle yaptığında gaz çıkarıyor ve ya kakasını yapıyor
bustek ebiciks dişi olduğu zaman da yapcak bunları annesi hazırlıklı ol 🥴 benim canım çok yandığı zaman burnunu sıkıyordum memeyi pat bırakıyordu ama sakın tepki verme gülme yoksa senin gözünün içine bakıyor ne yapcak acaba diye
ebiciks Gorkeminannesiii o an can acisindan gulemiyorum bile bir de yaparken gözümun içine içine bakıyor 😂
ebiciks Alinduru var alt damaklari kabarmış dişe daha var ama dişin çıkacağı yerler kabarmış ve bembeyaz agzi
ebiciks Betull95 gaz kaka cikardiktan sonra da böyle yapıyor ya dış sanırım tetagil surdugumde rahatlıyor uyuyor hemen çünkü
Alinduru ebiciks diş sancısı olabilir yerleşirken de çok ağrı yapıyormuş dişler ben 3 aydır bekliyorum 🙄
ebiciks bustek ant331 Tam akıllı bidiklar ya sanki herseyin farkındalar da bilmiyomus gibi yapıyorlar 🙈
ant331 ebiciks dişten dolayı canım. Öyle yapınca memeden çek ve bir daha yapmaması için uyar. Benimkini yara yapmıştı. Postlarda okudum eğer bu şekilde olmazsa devamı geliyormuş.
ebiciks Alinduru ne vasa ağzına atmaya çalışıyor ama damaklarinda ki değişikliği farkettim birşeyler oturmuş da düzelmiş gibi sanki altları duş damagi bembeyaz