Zekimurendebizigorecekmi hsyn Benim Kızım da 12 aylık bende taneli veriyorum hem oyun gibi de oluyor oyalıyor baya onu 😬
Sblsrgnsn hsyn 15 aylik ben de taneli veriyorum biseye karistirmiyorum direk oyle yiyor tek tek cok seviyor oyle
Zekimurendebizigorecekmi hsyn yok korkmayın yerler bi şekilde :) zaman kakasında çok fazla çekirdeği çıkıyor görünce korkmayın bu ne diye 😁
Sblsrgnsn hsyn yaklasik bi kase yiyor bi narin yarisini yiyor yani bi kismini atiyor birazni yiyor oyunla yedigi icin bende anlayamiyorum pek ama kucuk bi kaseye dolduruyorum hemen hemen hepsini bitiriyo
hsyn Zekimurendebizigorecekmi ahh insallah bugu. Aksam biraz agir beslenme oldu rahatsiz edip kusmasindan da korkuyorum bi yanda hic kusma huyu yok ama bilemedim iste
hsyn FnurGokcan allahim dokunur mu diye diye aklim yerinden cikacak uyuyo suan da ceviz hurma tahin karisimi 😂 yedi ilk defa da nar karistirdik yarim avuc kadar
Eminos hsyn rendeli elma yapmaniza gerek yok ki elmayi filim olarak verin yer yani oglum yiyordu nar da taneli veriyorum yer cok da sever
Eminos hsyn 19 aylik 4 dis mi var gec baslamis demekki dis cikartmaya olsun damagiyla ezer hemde boyle seyler yemesi dislerini patlatmasi icin de faydali olur eline verin ama takip de edin
hsyn Eminos evet biz bira gec kaldik diste damaklari son zamanlar da cok sisti ama patlatamiyor bir turlu 😏 cok tesekkur ederim bu arada 🙏
Lilabahar hsyn oğlum 18 ay 7 günlük taneyle fazla yemiyo ben tane tane yapıp süzgeçe koyup çatalla suyunu sıkıyorum çok az suyla karıştırıp veriyorum çok seviyo oyle