KuzeyAsaf28 Bebeğim şuan 3 aylık bir sonraki ay bebeğimi bir tanıdığım bakacak konusurken şartlarımızı lafın arasında henşyi 4 aylıkken ben cay kaşıgında yoğurt ve çorba suyu veriyodum dedi sizce aranızda böle yapan varmı
ntugbahas KuzeyAsaf28 doktorunuza danışmanızda fayda var. Çünkü erken ek gıda alımı gelişimi etkileyebiliyor
Dzehra KuzeyAsaf28 benim bebeğim 4 aylık ve mama yediği için ek gıdaya geçtik bildiğiniz çorbalara felan çok iyi oldu baya kilo alıp toparladı bence bor sorun yok
Krclilknur Bence 4 ay çok daha erken öğütemez her anne çocuğu için en iyisini bilir boşuna doktorlar 5-6 ay arası demiyorlar barsakları öğütemez
KuzeyAsaf28 Bi yanda halamın gelini var bunun 2 çocugu var 1 sınıfa giden ve 3 yaşımda oğlu var ben bakarım dedi oda ben böle. Yaptım diyince kafamda sorular oluştu ve evde boncul işide yapıyor diğer yandan da kardeşimin arkasının annesi ben bakarım demiş kadını tanımıyorum dha önce çocuk bakmıs etmiş öle söledi ne yapacağımı bilemedim marta işe baslıcam ne yapıcağımı bilmiyorum