Shs 1 aylık bebeğim var.sutum az geldiği icin mamaya basladik. Hatta yok denilecek kadar az.yani ikisinden toplamda 25 ml anca çıkıyor.aptalimi 3 saatte bir 90 ml veriyorum.arada da emziriyirum ama cocuk sürekli ac gibi aranıyor.aranızda 1 aylik bebeği olan anneler kac ml veriyorsunuz
Haticelif Shs her aranması açlık anlamına gelmiyo canım, seni,kokunu arıyo kuzucum , ben çoook sonra mamaya başladığım için o ay için yeterlimi bilemiycem ama
Atamom16 Shs bizim 2 aylık olacak bizde aynı dertten muzdaribiz hiç doyurmuyor çocucuğu sütüm azaldı doktorumuz 90 cc verin dedi 90cc mama veriyorum bir saat sonra yine aranmaya başlıyor sma kullanıyorduk kabız yaptı aptamile geçelim dedik bu da doyurmuyor şimdi bebelac golda geçicez
kubra2608 Shs benimki de 43 günlük 90 cc veriyoruz ama 1 saat sonra ağlamaya başlıyo acıkıyo hipp combiotic kullanıyoruz biz de bu durum canımı sıkıyo bu sıklıkta acıkması 😞mama mı doyurmuyor acaba
agacsizkoala Bir aylıkken iki saatte bir 60-80 ml arası veriyodum diye hatırlıyorum , ama gazı olduğu için devamlı emme refleksi de olabilir hep açlıktan dolayı yapmıyo olabilir
Shs Atamom16 aptamilin içindeki kagidinda 2 aylık cocuga 120 ml verileceği 4 kasik verilecegi yazıyor. 3 saatte bir .90i şimdi ben veriyorum.sma dan aptamile geçince icmemezlik yaptı mı peki?tadı acisindan
Atamom16 Shs doktorumuz 90cc verin dedi 90cc veriyorum anne sütüylede takviye yapıyorum çıktığı kadar sağıp ama doymuyor yok içmemezlik yapmadı içiyor ama doymuyor hiç sma daha tok tutuyordu
Ada__minikkelebegim Shs 1 buçuk saatte bir 60 70 cc veriyordum arada meme emiyordu ama benim tek mememi emdi diğerini hiç emmedi
Prensinannesii Shs 3 saatte bir 120 verin doymuyor sa ben saat başı ve bir buçuk saatte ir 50 cc veriyordum oğluma
K1996 Shs benimde senin gibi sütüm hiç yoktu canım bende mama vermiştim ama ben 2 saatte bazen 1 saatte 3 saat biraz fazla canım
Yasemntug Tıka basa doyurmayin ben 2saate bir 60cc veriyordum geri kalan zamanda hep emzirdim 3.aya doğru 60i bile bitirmemeyebasladi çünkü emerek sütümu arttırdı şimdi 4bucuk aylık günde ya bir ya hiç vermiyorum hep emiyor Tabi bir de biberonla vermemek lazım ozaman meme istemiyor
Yasemntug Biz de gece gündüz yapışık gibiydik 2ayi geçip çevreye ilgisi artınca emme süresi değişti biraz sabır gerekiyor