Alisim2420 Merhaba hanımlar 2.5 aylık bebeğimi olanlar kaç cc mama içiyor ve kaç saat aralıkta. Bebegimin beslenmesi her gün farklı kimi gün 120 içiyor kimi gün 80 bi ayarı yok .Memede emiyor ama fazla sütüm yok.Gunde toplam içtiği mama miktarı ne kadar olmalı
Esen_93 Alisim2420 benimde 2 bucuk aylik bebegim var. Sadece mama iciyor. Bi 120 bi 90 belli olmuyor. Bazen 4 saatte icmek istiyor bazen 2 saatte. Belli olmuyor. Acikinca istiyor. Oyle veriyorum.
Annesi00 Alisim2420 merhabalar, bebegınızın kılosux150 günlük alması gereken toplam miktarı verir. O sayıyı da günde kaç öğün veriyorsanız o sayıya bölerek öğünde vermenız gereken mıktarı belirleyebılırsınız. Doktorum demişti
sevval_5481 Alisim2420 canım ben 2 saate 1 90 veriyorum yeterli geliyor kendi sütümü de sağıyorum 90 cc veriyorum onuda içiyo fazlasını verdim almıyo 90 yeterli bizim için tabiki bebekten bebeğe değişir
Meyraaaa Alisim2420 benim bebeğimde mesela sabah dokuzbuçukta kalktı 90 ml içti yarım saat sonra yine istedi 30 ml verdim içti ..bir saat geçti 60 verdim bitirdi . .şimdi şekerleme yapıyor kalkınca ister ..180 fazla oluyır vermeyince çatlatıyor kendini ağlamaktan
Alisim2420 Esen_93 sizinde mi öyle ben her öğün farklı yediği için az yiyince ac kaldığını düşünüyorum. Gece 150 yiyiyor sabah 80 .Açıkca ister heralde devamını
Esen_93 Alisim2420 masallah 150 cc icebiliyorsa gece. Benimkine daha 120 yi yeni vermeye basladim. Fazla verince zaten fazlaligini geri veri veriyor. Ac kaldi mi diye hic korkma. Bebekler ac kalmiyo malesef. Acikinca ortaligi inletir istersen verme 😂😂 ayrica her bebegin bunyesi ayni degil kilosu da degil. Senin bebeginle benim bebegim ayni olculer icse bile farkli gram alabilirler.
Esen_93 Meyraaaa ben mesala gece sabaha kadar 2 kere mama veriyorum 120 120.. uyaninca gene 120 veriyorum. 3 4 saat sonra 120 veriyorum. Aksam ustune dogru daha sik iciyo 2 bucuk saatte isteyince 3 olcege dusuyorum.
Meyraaaa Esen_93 peki 120yi bir kerede içebiliyor mu …benimki en fazla 90 içer biraz geçer yine ister , doymayı bilmiyor mu anlamıyorum ..çünkü sürekli istiyor ..birde kaç kilo bebeğin ..Benimki 4500
Esen_93 Meyraaaa benim 5500 du en son. Fazlasini verince geri cikariyor. Az verince de yetmiyor. Once den 90 veriyordum. Doymayinca cunku aglamaya basladi yetmeyince sonra 105 verdim. Sonra 120 ye cikardim. Birden cikarinca sayisi geri veriyor. Bence siz oyle alistirmissiniz en basinda oyle devam ediyor. Oda yarim saatte 1 saatte gene acikiyor bence.
Tugcesilam Alisim2420 bnm kızımda 1 ay 22 günlük genelde 4 saatte bir mama verşyorum nadir 3 saat oluyor vermeden önce emziriyorum 50 cc’de mama veriyorumm geceleri kalktıgında 60 cc veriyorum
Esen_93 Meyraaaa ac olunca ortaligi yikar. Mama fazla gelince de ya icmez ya da fazlaligini geri cikarir bu mantikla duzeni oturtun bence ben boyle belirledim.