Anne_kuzusu35 Saçlarım çok dökülüyor emzirme döneminde normal mı bu ne kadar sürecek bilen veya basına gelen var mı evimin her yeri kıl oldu valla hergün süpürmekten yıldım
Tubaaeylul Anne_kuzusu35 feci durumdayım dökülme değil arrık boylu boyunca kopuyo saç kalmıycak bu gidişle kafamda🤷🏽♀️
esraesma Anne_kuzusu35 Benimde öyle çaresini bulan varsa söylesin dökülmesin diye örüyorum yine dökülüyo nasıl oluyo anlamıyorum🤦🏻♀️
Hsrtgndz Anne_kuzusu35 benimde aynı oldu 20gundur aşırı dökülüyor tararken banyoda saçımı bağlarken falan çok aşırı dökülüyor saçlarımı salamiyorum evde
esraesma Anne_kuzusu35 Vallahi al benden de o kadar bazen kıyafetlerinin içinden çıkıyo ödüm kopuyo dolanıcak biyerine diye
Hsrtgndz Anne_kuzusu35 bioblasin sarımsaklı şampuanı aldım ama aynı yani değişim yok aslında kızındada böyleydi ama sonra dökülme kesilmişti
Esraasellina Anne_kuzusu35 maalesef aynı durum bende de var 5. Aya gireceğiz ne zaman bitecek acaba bu dökülme ciddi anlamda azaldı saçlarım
Anne_kuzusu35 Esraasellina brnım de öyle oluk oluk dökülüyor umarım daha fazla sürmez kel kalıcaz böyle giderse
brns21 18.ayda gene basladi dokulmeye demir kullandim d vitamini kullandim sampuan bakim yagi vs onune geçemiyorum sıkıldım artik
Mandalinbebeksu Restorex şampuan çok iyi kızlar ben resmen kel oluyordum durdurdu çok şükür. Bi de 3 ay da bir şampuan değişmek lazımmış ne kadar doğru bilmiyorum saç uzmanı aile dostumuz var o söylemişti