Erzkaya Hanimlar biogia kullanip cocugu kabiz olan var mi acaba 2 haftadir kullaniyoruz ve 5 gun oldu acaba duzen mi oluşturuyor bu durumu yasayan var mi
bebekzeynep Erzkaya bizde kullanmştk ama öyle birşey olmamıştı canım tam tersi bağırsak düzenleyici o
Sutera Erzkaya o Damla kabız yapmaz canım Probiyotik çünkü belki öyle denk gelmiştir Ben de kullanıyorum kızıma Hatta saatli bile kullanmıyorum onun için de çok rahat yapıyor kakasını
Cnnsmy Erzkaya bizde kullanıyoruz kızım 1 ay 17 günlük ama sık sık kabız oluyor hatta öyle bi ıkınıyor ki bağırarak çok üzülüyorum biogia kullanmamıza rağmen böyle
Kavinsmom Aksine kabız olmasın diye içiliyor. O bir bağırsak düzenleyici lakin etki için bir hafta daha beklemeniz lazım, benim bebekte böyleydi sebat ettim ve şuan çok düzgün çok şükür
Ipek02 Cnnsmy canım biogaia bazen yeterli olmayabilir gaz damlasıda kullanman gerekebilir doktoruna danış istersen
Sutera Cnnsmy kakasi sulumu ? Bazen ıkınması kabız olduğu anlamına gelmez benim.kizimda ıkınır kıpkirmizi olur kakasini yaparken gazlı bir şekilde kakasini yapti için öyle ıkınıyor
Ipek02 Erzkaya Biogaia kabız yapmaz canım o düzenler ona rağmen düzelmiyorsa emziriyorsan yediklerinle alakalı olabilir mama veriyorsan oda yapabilir bence sen doktoruna danış belki gaz damlası vs öneriri
Erzkaya Gaz damlasi sab simplex kullaniyorum yaninda iki haftadir kullaniyorum biogiayi oncesinde hic bu kadar uzun olmamisti kabizlik
Cnnsmy Sutera evet su gibi yapıyor altını açınca yapıyor birde genelde çok ıkınıyor anlıyorum yapacağını altını açıyorum biraz bekleyince ıkınarak yapıyo
Damla_K Erzkaya etkisini göstermesi icin en az 2 hafta ve saati saatine duzenli kullanılması gerekiyor. Aksine probiyotik oldugu icin kabızlık gaz vs sorunlarına iyi geliyor
dondantee Ben de kullanıyorum ve bizimki de 3 günden önce yapmıyor ve hep masaj yardımıyla yapıyor. Doktor erkek bebek gazlı olur biogaia yeterli dedi🤷🏻♀️
Alismom Erzkaya aslında kabız olamamsı gaz olmaması için kullanılıyor ama etkisi 1 ay sürebilirmiş. Bizde kabızlık yapmadı.
Sutera Cnnsmy normal öyle uapmasi bizim doktorumuz ole soyledi sadece anne sutu alan bebek kabiz olmaz onun icin mama almasi lazim gurultulu bi sekilde kakasini yapiyorsa gaz cikartiyor yada loktozenzimi azdir bi arastirin
Ipek02 Linamommg probiyotiktir bebeğin bağırsakları için yararlı bakterilerdir tabiki gaz kabızlık ishal yani bütün bagırsak sorununa yardımcı oluyor ama bağırsak düzenleyicidir bazı bebekler kolik oluyor ven biogaia tek başına yeterli olmuyor o zaman gaz damlası ile muhteşem sonuç oluyor 👍🏻