Linamina Kızlar mutfak dolaplarını kaç günde bir siliyor sunuz ben ker aksam bulaşığından sonra bir bez dolandırıyorum haftada bir de yağ çözücü ile siliyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
prensinveannesininguncesi Linamina ben her gün silmek zorundayım beyaz renk ve aşırı leke belli ediyor .İçlerini ayda bir yardımcı kadın alıyorum o siliyor .ben sadece her akşam yemeğinden sonra kulplarını ve üstlerini alırım
Birlokumeselesi Linamina benim dolaplarım maalesef el izi olan parlak dolaplardan olduğu için her bulaşık sonrası iz olan yerleri silerim genelde misafir geleceği zamanda toplu yağ çözle ya da bulaşık tabletini eritip silerim 🤣🤣
Ipegim Linamina mutfağım akrilik ekru ve çok şükür leke göstermiyor ama kulpları sürekli silerim genel sileceğim zamanda çamaşır suyuyla su yaparım mis gibi olurlar ekru candır
Mom29 Linamina içlerini her hafta yapardım dış ya 2 günde bir temizlerdim temizleyicilerle ama sımdi 1 ay oldu temizlenmedim çok kirli gel hayrina sil çok dua edecem sana 😅
Birlokumeselesi Linamina bence misafir gelmesi iyi oluyor evi baştan aşağı temizliyorum yoksa o kadar dipli temizlik yapmak zoruma gidiyor 🤣🤣
Bebegim_28 Linamina içlerini 3 ayda bir yağ çözle duru bezle ve cam sil ile bi güzel silerim ayrıntılı bir şekilde dışınıda haftada bir silerim 😊