Elifderen Annelerİm basına gelen Oldumu eşimin kredi kartından alışveriş yapılmış Farklı tarihler Farklı tutarlar çekilmiş toplam 2,500 TL banka londraya çekilmiş oyun alışverişi demiş nasıl geri talep edilir ki para bilgisi olan varmı ?
Kavinsmom Elifderen işlemi yapan yer neresi ise harcama itirazı yapacaksınız onlar size dönecekler izinsizse iade ediyorlar.
Merve201119 Elifderen bankaya bildirin canim benim annemin basina geldi savcılığa gitmişti trendyoldan yapilmisti ama geri iade ettiler parayo
Hulyaaa Elifderen benim kredi kartima da aynı şekilde oldu ama harcama yapammislar dolar üzerinden para çekmeye çalışmışlar oyun için . Ama banka güvenli bulamayıp işlemi red etmiş sknra beni aradılar böyle böyle diye dedim benim.haberim yok. Felan hemen kredi kartımı iptal edip yenisini yolladılar. Bankayla görüşün sizde bu konuyu
Elifderen Kavinsmom aynen izinsiz normalde. Alışveriş oluncaya mesaj gelir onay için bunda nasıl olmamış anlamadık
Woody Elifderen Googlea banka harcama itiraz formu yazın. Formu doldurup formun üstündeki mail adresine veya fax numarasına gönderin. Direk şubeye gidip de halladebilirsiniz. Müşteri hizmetlerini de arayıp direk çalıntı bildirimi yapın
Kavinsmom Elifderen miktar yüksek, siz kartı korumaya alın 3D secure kodu olmadan alışverişe izin vermesin. Yada sanal kart çıkarın ve esas kartı internet alışverişine kapatın. Sanal kart büyük kolaylık. Harcama yüksek bence hak talep edebilirsiniz
GKahraman16 Elifderen geçmiş olsun mümkün oldukça sanal kart oluşturun ve sadece o kartla alışveriş yapın ben öyle yapıyorum birşey alacağım zaman o kadarlık tutar oluşturuyorum bilgiler çalınsada limit olmadığından çekim yapılamıyor
Oglusum5357 Elifderen 2 bin lira çekildi 2 gün sonra fark ettim, bankayı aradım hemen bilgi verdm bı form yolladılar doldurdum mail attım 10 gün içinde geri iade ettiler
Mommyy70 Elifderen benim de başıma geldi banka ile görüşüp kartı kapattirdim itiraz iadesi oluşturdum iade edildi
SerpilG Elifderen babamın başına geldi yeni. Babamında oyundu sanırım. Bankaya gidip dilekçe verdi. Banka bizim hatamız demiş. Yatırdı banka karta.