Fulyasin08 SaitEge 6 aylık oğlum 2 gün oldu alalı bindiriyorum, seviyor da baya geziyor evin içinde hatta bugün dolapları falan açmaya çalıştı, yürümeye başladığın da düşünemiyorum 😂😂
Ferhunde SaitEge 6 aylıkken bindirdim ama bi zararını görmedim çok şükür bacak kaslarının gelişimine yardımcı oldu üstelik
Albertosss SaitEge benimde yigenim varda koymuyorlar çocuk 6 aya girecek . Hayalarına sıkışır erken falan dediler 🤷♀️
MMertinannesi Fulyasin08 5 bucuk ta biniyordu 15 dk sadece sıkiliyordu heemne suan 8 aylik heryerde yetisemiyorum artik 🤣🤣
Sevda6767 Benimki kız tam 6 aylıkken koymaya başladık bir hafta falan günde toplamda en fazla 15 dakikayı geçmedik ama neredeyse doğduğu günden beri ayakları üzerinde dimdik durabilen kızım yürüteçten sonra dik duramamaya başladı. Yani koltuk altından tuttuğumuz zaman kendini yürüteçte zannediyo gibi dizlerini kırıyor zıplıyor gibi. Sizinkiler de öyle mi yoksa kızıma mi yaramadı
MMertinannesi Sevda6767 bi saga bi sola dogrumu zipliyor ..cunku bizim oglanda ilk bindirdgimzde oyle yapa yapa gitmeyi ogrendi kendince taktik cikarmistir oda belki
Sevda6767 MMertinannesi yok canım zıplıyor yani dimdik durmuyor. Dizini büküyor. Tekrar dikeliyor tekrar büküyor. Dik duramiyo diye mi yoksa yürüteçte olduğunu zannediyo oyun mu yapiyo bilemedim ama tedirgin olmadım değil. Bir süre koymayı düşünmüyorum
Bengubaran SaitEge oğlum 6ay 2gunluk ♥️ 15-20dakıka ara ara koyuyorum çok sevmiyor sıkıntı gormedımmm