Minikelebek- 2 günlük bebeğim sadece bir defa kaka yaptı öğleden sonra şimdi bezine baktım ıslaklık yok kaka da yapmamış acaba doymuyor mu 2 günlük bebek kaç defa bez değiştirir
Deletedmom8 Minikelebek- aynısını bende yaşadım canım 1 bezi - 1 günde parmak kadar işemişti acile götürmeni öneririm kan testi idrar testi alsınlar aç kaldığı için olmuştu bebeğim de
elizabeth Minikelebek- hatırlamıyorum kaç bez değiştiriyordum ama öğlenden beri hiç çiş yapmadıysa doymuyor olabilir. Uyandırmaya çalış sarılığı yükselmesin
aysunakin Minikelebek- 4-5 tane dolu ıslak bez almak gerekiyor doyduğunu anlamak için kaka 10 güne kadar yapmayabilir anne sütü alan bebekler
Aysnr0507 Minikelebek- doymuyor olabilir dikkat edin sarılık olmasın benim bebeğimde 2.gün çıktı sarılık tam 2 ay geçmedi çok yüksek değerler gördük günlerce hastanede yatıp fototerapi aldık aman diyim aç kalmasın çok dikkat edin bende bebeğimde çok zorlandık aynı şeyi yaşayın istemem
Minikelebek- Deletedmom8 erkek bebek sünnet etmedik henüz o sebepten olabilir mi yarım saatte bir emziriyorum
Minikelebek- elizabeth yarın doktor kontrolümüz var umarım öyle değildir sürekli emzirmeye çalışıyorum 2 saati bile geçmiyor emzirmem en fazla saat başı emziriyorum
Minikelebek- Aysnr0507 ilk bebeğimde sarılık olmuştu ama o 10 beze kadar kaka yapıyordu bu erkek farklı mı olur bilmiyorum sünnetsiz olduğu için olabilir mi acaba
Durukusunannesii Minikelebek- ben ilk doğduğunda 2-3 saatte bir dolu dolu alırdım bence doktora götürün doymuyo olablr genelde benim kızım sabah kalktgmda bezini cok dolu almam oda gece uyanmıyo bitürlü emmek için cok zorluyorum ama doyacak kadar emmiyo
yavruhamsihafsacuk Minikelebek- her emzirmede bakıyordum pişik vs durumu olmasın diye genelde her emzirme sonrası değiştirmeye özen gösteriyordum 5-10 arası günlük çişli bez olması gerekiyor canım
Deletedmom8 Minikelebek- canım sütünü sağ bence bir bak bakalım sünnetle bir ilgisi yok zaten 3. Ayından sonra yaptırman daha sağlıklı doymuyor gibi
Deletedmom8 hatta bence 30 cc bir ölçek mama yap dene bakalım içiyorsa bil ki sütün yetmiyor teyzeme iç bol bol ve lohusa şerbeti 😘 Minikelebek-
Minikelebek- Deletedmom8 inan ki ağzım durmuyor ilk bebeğimde sütüm dolu doluydu arada fazla zaman farkı da yok 🤷🏼♀️