NhtEg19 İyi akşamlar hanımlar bebeklerinizden gece beslenmesini nasıl kestiniz benim oğlum geceleri çok emiyor yardımcı olurmusunuz
deniz__92 NhtEg19 benim oğlum 9 aylık 24 günlük gece yatmadan önce muhallebi veriyorum doktorumuz söylemişti bize onu verdiğimden beri gece uyanmıyor
iremceren deniz__92 tariiiif lütfeeen, yatmadan ne kadar süre önce veriyosunuz bi de nasıl uyutuyosınuz emzirerek mi kendi mi uyuyo manasında soruyorum
Cilginmomy deniz__92 ya ne güzel.bende veriyorum ama hala uyanıyor mamanın tarafını verir misiniz veya hazır mama mi nasıl bir sey
deniz__92 iremceren arı mama markası a 101 de satılıyor 2 yemek kaşığına 1,5 çaybardağı suyla pişiriyorum her akşam 9 da yatırıyorum yatmadan 10 dakika önce yediriyorum
deniz__92 iremceren bizimki sallayarak uyumaya alıştığı için emerek uyumuyor muhallebisini yediyorum sallayarak uyutuyorum
deniz__92 iremceren arı mama gece olanını veriyorum gece uyumadan önce,sütlü olanı var meyveli olanı var onlardanda gündüz yapıyorum bir gündüz bir gece veriyorum doktorumuz öyle söyledi bize
deniz__92 KardelenYB onu bilmiyorum ama ben uyanmadığı sürece kaldırmıyorum gece,doktorumuz acıkırsa kendi uyanır zaten uyanmadığı sürece kaldırma uyku düzeni olmaz demişti
KardelenYB deniz__92 anladım bende kaldırmıyorum daha küçüğüz de merak ediyorum ama belli zaman sonra kesin diyen de var ama o ne zaman
Cilginmomy deniz__92 yaa ama hasır paket ürün o sütünüz yok da mi veriyorsunuz yoksa var da mi veriyorsunuz
Havvakizil Benim oğlanda 6.5 aylık saat başı kalkar nasıl olacak bilmiyorum bir de saat 7 gibi uyuyor tövbe yediremem ben mamayı