Avsininannesi15 Kızlar bebeğim ilk doğduğunda gözleri siyah renkti birkac hafta sonra lacivert mavi olmaya başladı sonra tam mavi oldu derken gözleri 3 ayindan sürekli renk değiştirmeye başladı bazen böyle gri gibi Bazen böyle acik renk mavi yeşil karışık Bazende tam mavi oluyor böyle Şuan kızım 9 aylık göz rengi tam olarak ne zaman belli olur ve hangi renk olur acaba?
nursocum Avsininannesi15 Maşallah ömrü de yüzü gibi güzel olsun 🧚🏻 Hiç bilmiyorum bu konuları üstte kalsın 😘
dios_gokta Avsininannesi15 1 yasında belli olur demişti doktorumuz maşallah ya cok tatlı kızın yerıme op cadıyı🥰😘🌼 tahminin cakır bır renk olur kızının göz rengı
aliMommy Avsininannesi15 bence mavi ben mavi olarak görüyorum Renkli gozler oyle ama giydiği kiyafete gorede değişir
Avsininannesi15 EgeveAlyaninannesi inşallah canım tesekkur ederim🌸 bakalım noluyor kızım inat etmiş ne renk olduğunu bulamazsiniz diyor
Simiyy Allahım banada bi tane bundaan 😍 benim yeğenimde lacivertle başladı açıla açıla en son turkuaz mavisi kaldı. 💜💜
Avsininannesi15 Simiyy insallah canım bende renkli gözlü olmasini istiyordum ama braz fazla renkler karışık oldu😅