rabis_2655 Merhaba anneler☺️ bebegim doğalı 10 gün oldu zayıf olduğu için küveze aldılar 36 haftalık doğdu. Sürekli süt sağıyorum. Göğüs ucum ona rağmen yok. Pazartesi doktor emzirmem için çağırdı acaba önerileriniz kullanılan birşey var mı?
NidaLina131020 rabis_2655 Bebeğinin emmesiyle pompa bir degil ilk zamanlar ben de zorlandim ama sonra cikti
Maliki rabis_2655 gümüş kapak göğüs ucunu cikarir. Yada kelebek silikon uc var onla emzıreblrsn ama eger sızlama yara olmaya başlarsa yalvarırım sana gogus kalkanı al yoksa cok çekersin ben otuz gündür cekıyorm on gun once aldm keske basta alsaydm dıslermı sıka dıka emzırdm smdi hafifledi onu kullanınca
MinikBugram NidaLina131020 fark nedir acaba pompa ile memenin yani ben bazen sağma yapıyorum aynı sürede bebek mi pompa mı daha kuvvetli ve daha çok süt çeker ayrımını yapamadım
rabis_2655 NidaLina131020 bebeğim çok küçük ucu hiç yok göğsümün. Pazartesi anne bebek uyumu için hastanede kalıcam o yüzden tereddüt ettim
rabis_2655 Maliki Maliki gümüş kapak kullanıyorum göğüs ucu krem falan da kullanıyorum şuan yara falan yok doğum yapalı 10 gün oldu. Sadece göğüs ucum çıkmıyor. Pazartesi anne bebek uyumu için hastaneye gidicem emzirmemi istiycekler pompa yapmama rağmen ucu yok
NidaLina131020 rabis_2655 tabii tereddut etmen cok normal ama bence biraz ugras baktin olmuyor silikon gogus ucunu oyle kullan.
MinikBugram rabis_2655 Rabbim kucağına alıp doya doya emzirmeyi nasip etsin inşallah canım duam seninle
Pinar3529 Instagram da annesütüdoktoru var onu takip et canm bugün gösteriyordu nasl çıkarılacağı enjektörün ucunu kesiyormuşsun tersine o çekilen şeyi takıyormuşsun sonra ucunu çekiyormuş sun ben anlatamadm siz ordan bakarsanz daha iyi anlarsnz