Esmaaalixx Mrb kizlar kızımın adini Kadriye Lina dusunuyoruz nasil sizce zaten iki isim soylenmiycek tek isim soylenicek soylerken güzel oldu gibi ne dusunursunuz yada kadriyenin yanina öneri alabilir miyim
asz Esmaaalixx canım linanın önüne başka bi isim düşünseniz.ya da şöyle sorayım.kadriye isminin önemli bi sebebi mi var da koymak istiyorsunuz.ilerde bu ismi sevmeyebilir.gerçi ötekini kullanır ama ileriki hayatında özellikle okulda ilk ismini kullanıyorlar.beniimde büyük çocuklarıma ilk ismiyle hita ediyorlar.çevremdekilerden gördüğüm kadarı ile de öyle.
Annis-ogul Esmaaalixx bn pek sevmem cift isom zaten tekini kullanacaksınız hic gerek yok iki iim koymaya Kadriye de büyüyünce pek isminden memnun olacağını düşünmüyorum tabiki de tercih sizin
Esmaaalixx Hep ilk isim mi kullqniliyo mesela kizim diyebilir mi hocam ben ikinci ismimi kullanmak istiyorum gibi Benim adim tek isim melisa gonul isterki tek lina kouuyim ama sartlar boyle kizlar napalim :( umarim kizim ilerde uzülmez
Defneninannesi1108 Esmaaalixx Kayinvaliden mi zorluyo anlamadim Kadriye Lina Hic olmamis canim ya. Hayir sen istemiyosun belli hic olmadi Elif koy Kuran da ilk harf dersin olur biter. Tabiki ilerde uzulur.
Pamuk_seker Esmaaalixx sizi uzmek istemem ama uzulecek uzecekler keske koymasıniz lina güzel bu arada🥰
Annis-ogul Esmaaalixx ayy bu kötülüğü kızına yapma sakin bqskqlari istiyor diye ne alaka bnm cocugumun ismini bnden başka kimse koyamaz vala xok sukir babasi bile sen ne istiyorsan o olsun önemli olan senin isteğin dedi. Sirf su kaynanalar pohpohlansin diye yapmayın bunu çocuğunuza
Annis-ogul Esmaaalixx o zaman iki isim koy ama diğerini kullan .ne oluyo sanki koyunca giden geri mi geliyo cok batıl seyler.allqh rahmet eylesin mekani cennet olsun cnmm
Nltka Lina tek başına çok güzel ama Kadriye lina olmamış canım ya . İlla Kadriye koymanız lazımsa lina yerine daha eski güzel isimlerden koy bence Elif Zeynep gibi . Çünkü Kadriye çok eski lina çok modern olmuyor ikisi Yanyana
EmineB10 Ya kusura bakmayın ama hiç olmamış Kadriye lina illa tutturuluyorsa Kadriye koyun madem. lina da güzel ama Kadriye lina I ıh
annediyebiri Esmaaalixx kadriye yerine kadriyeye benzer onu hatırlatacak bir isim de olabilir. Eger kadriye mutlaka olacaksa lina da ona uymamış malesef. Lina çok modern oluyor yanında
Esmaaalixx Haklisiniz kizlar ama sonucta hep lina soylenicek kadriye kimlikte yazan bi isim olucak asljda ben biraz su kafadayim insan hangi isimle cagiriliyorsa onun ismi odur arkadas cevresi vb hangi ismiji soylerse hep o kullanir ama bakalim artik
GoGirl Esmaaalixx okul hayatinda genelde ilk isim soylenir her yerde kimlikteki isimle ikili seslenilir kurumlarda vs Kadriye lina olmamis kadriye illa olcaksa yanina bu kadar yeni bir isim olmamis. Her cocuk aslinda kendi ismiyle yasamali bizim 2 tarafinda babasi vefat etti 2 oglum var ikisinede koymadik
elizabeth Esmaaalixx kadriye lina olmamış maalesef. İlla kadiriye olacaksa linayı kaldırın. Kadireyenin yanına uyabilecek bir isimde gelmiyor aklıma. İnşallah eşin vazgeçer bu isteğinden
Furug Esmaaalixx ikisi ayri kulvarda biri yeni bri eski ben uyumsuz buldum..ben 2 ismi de sevemedim acikcasi yeni nesil isimlerde hosuma gitmiyor.lina luna mila hep ayni..doldu her yer.. zevk meselesi elbette
Deliqzz Esmaaalixx benim kızımın adı Fatma Hayal 4 yaşında kimlikte ikiside yazıyor ama fatmayı pek bilen yok ama benim kızım her isimini sorana Fatma Hayal dior 😊 Miniğim in adı da Fatma rüya çoğunluk rüya kullanıyoruz minigimin adını eşim istedi die koydum fatmayı ama eşim de rüya kullanıyor çoğunluk hangi ismi derseniz öyle alışr gider bacım 😊❤️
Esmece Esmaaalixx Lina Kadriye olsa olmaz mi ilk ismi kullanacagindan herkes Lina diye seslenecek böylelikle