Alpaslaninannesii 6 aylik oglum gün icinde cok az uyuyor sabah 1 saat öglen yarim saat aksamda 1 bucuk saat uyuyor gece uykusunada cok zor geciyoruz
bsrt Alpaslaninannesii benjn kide sabah 8 de kalalr öğlen 12 de uyuturum 2 de kalkar aksam 5 te uyur 7 gibi kalkar ama akşam 9 da uyuttugum zaman gece kalkıyor o yüzden akşam geç uyutmayi denicem bugün uykusunu almış alıyor çünkü sabaha kadar
Egemen26 Alpaslaninannesii bizimde uykular sıkıntı ya çok erken uyanıyor sabah beş çok uykusuz oluyorum ben
SelinEge Alpaslaninannesii son uykunuz cok uzun ve son uykudan 3 saat sonra gece uykusuna geçmeli. Buna dikkat edin ☺️
Mkelebek Alpaslaninannesii iyi bile uyuyo bence. Benim.oglum gunde 3 uyku yapiyor ortalama 45 dk. Gece uykuya 7bucuk 8arasi gecer.
Alpaslaninannesii Mkelebek ama.biz gece uykusuna saat 1 gibi geciyoruz saatlerce uyutmaya calisiyorum
AnnesininUmutu Alpaslaninannesii 2 saatte 1 uyuyor ortalama. Günde 3 uyku 1 de şekerleme yapıyoruz. Gündüz ortalama 4 saat gecede 10-11 saat uyuyor.
Mkelebek Alpaslaninannesii hmm baya gec bi saat. Uyku egitmenleri genelde gunduz fazla yada az uyursa gece uykusu sorun olur diyolar. Bide sabah gec kalkmasin erken kaldir erken yatir. Yavas yavas bunyesi alisir