Asssli Arkadaşlar doğumdan sonra inanılmaz derecede saç dökülmesi yaşamaya başladım. Avuç avuç artık moralim bozuluyor. Kullandığınız bi şampuan vs var mı? Ne yapabilirim ne iyi gelir önerilerinizi bekliyorum 😓
Nurdem0433 Asssli bende burda bekliyorum 😁 bittim sabunu kullanmak işe yarar diyorlar bilgisi olanda varsa yazarsa iyi olur ☺️
Denizlina Asssli valla benim aşırı uzun ve gür idi saçlarım ve çok dökülüyordu kestirdim şimdi omzumun üstünde hala dökülüyor kızım 2 aylık allahtan kafamda saç çok rahatsız olmuyorum bakalım ne zaman geccek ekstra bisey yapmıyorum zaten duşa girebilmek artık lüks oldu😂😂
Asssli Nurdem0433 ay hadi inşallah ya artık gerçekten iyi gelen bişey olsun ne kadar olursa olsun alcam moduna girdim
alisinasmom Asssli ben halalles sampuan kullandım baya baya iyi geldi yeni saçlar çıkardı bebek saçları düşünün kelleşmişti alnım. İnstagramda satılıyor bakabilirsiniz 😇
Asssli Doal keratinli saç bakım sütünden memnun kalanlar olmuş sanırım onu bi deneyeceğim ama yinede önerilere açığım 🤓
herannekadar Asssli hamilelikte sacalr daha gür görünür çünkü gurlesir o yüzden dökülmeyi dert etmeyin 🌺