Zekimurendebizigorecekmi dios_gokta Yok canım sen strese girme sosyal medyada çok kirli bilgi var da ondan bu tepkimiz sana değil yani ☺️ Bi daha anneler benim çocuğum su içmiyor diye dert ediniyorlarda
MssKrks dios_gokta Benim kız 6 aylık 150ml içmeyi bırak 30 ml suyu zor içiriyorum püskürtüp duruyor 💦😅
Pelin55 dios_gokta 4 yas kizim 8 yasda oglum var denilen miktar da su içermiyorlar bu yas araligi icin abartili 🙂
Elizeliz 1-3 yasa baktim da max 1500 diyor ya cok abartili degilmi acaba ya okadar suyu yetiskin zor iciyoruz
Zekimurendebizigorecekmi Elizeliz Bizim ki ancak 200 ml zor bitiyor bence biraz abartı bu rakamlar . Zaten boy kilo falan girince ne kadar su içmesi gerektiğini gösteren uygulamalar var .. benim kızma 200 ml demişti
dios_gokta Zekimurendebizigorecekmi anne olmak benım bebeğim niye bu kadar su içmiyor u gerektırır😂😂😂 bı dusunmedıgımız o kalmıstı🤯😱😅
dios_gokta Elizeliz hep kendımı buyuyecek buda gececek dıye tesellı edıp bebelerın pesınde koşuyorum Allah kolaylık versin🤲😘🌼
Moci Hiç içmiyor açken veriyorum veya tatlı bisiler yerde olelikle içiyor naptysam bir türlü icirtemedm suyu
dios_gokta MssKrks denemekten vazgecme içdikçe alısıyorlar canım uzman değilim ama böyle bır bilgiyı paylasmak istedim saglıkla büyütün bebişi💓😘
Zekimurendebizigorecekmi ma9419 Google bebekler kilosuna göre ne kadar su içmeli yazın o sizi yönlendiriyor :)
dios_gokta PumpkinSpice ah canım benım dıye paylaştımkı ben onu bilemedım sana verilecek bır cewabım yok🙊🤭😅