turisinannesi 4 .5 aylık erkek bebeğim var oyuncak olarak oyun halısı çıngırak lari kuklaları hışırtılı kitap amigurumi hayvanlar var başka ne alabilirim sizler hangi oyuncaklar alıyorsunuz müzikli ışıklı oyuncak tavsiyeler alabilir miyim
SSmeyye turisinannesi merhaba bizimde aynı oyuncaklar var bende arayıştayım ve size başka sorum olacak meme reddi yaşıyormuşsunuz ve ağlamalar günde kaç kez besliyorsunuz
turisinannesi SSmeyye meme reddi genelde gece uykularından önce yapıyor bende biraz ayakta emzirerek veriyorum o zaman alıyor sonra uyku moduna geçince düzeliyoruz.benimki memede uyuduğu için 2 saatte bir uykudan öncesi sonrası emziriyorum sürekli gündüzleri de
turisinannesi SSmeyye gece uykusu bu aralar sıkıntıda sürekli uykusu bölünüyor 2 saate bir kalkıyor bozuldu iyice duzelirmi bilmiyorum 🙄
SSmeyye turisinannesi bizde de öyle uykuya geçerken yada uyukluyorum güzel emiyor ama aylıkken imkansız gibi birşey geceleri gündüz tam soymadığında bizde de sık uyanmalar var arada kafasını sallıyor sizde de var mı böyle birşey bu ayda mı oluyor böyle birşey yoksa kendine oyun mu yaptı meraklardayım kilo alımı nasıl sizde en son bizde 8 di
turisinannesi SSmeyye kendisine oyun yapmıştır büyük ihtimalle bizde yok.kilo 6500 sadece anne sütü alıyor doktor yeterli dedi bizede