FrdCN Merhaba anneler bebeğim 1,5 aylık sürekli uyuyor. 2-3 saatte bir kalkıyor emiyor yine uyuyor. Günde toplam maksimum 4 saat uyanık kalıyor normal mi? Bebeği bu durumda olan var mı ?
birfincantuzruhu FrdCN valla bizimki de 46 günlük gece gündüz toplasam 4 saat uyuyor kıymetini bil bence 😂
Zeynep0312 FrdCN bir de başlığa sorun olarak yazmışsınız ya 🙈 ne kadar şanslısınız keşke bizimki de öyle olsa bugün hiç uyumuyor 🤦
FrdCN birfincantuzruhu normal olan hangisi acaba 🤷🏼♀️ Bu kadar uyuması da normal değilmiş gibi geliyor
FrdCN Zeynep0312 ya birşeyi mi var acaba sürekli uyuyor bilemiyorum ki belki bir problemdir diye düşündüm 🤷🏼♀️
Zeynep0312 FrdCN bence olması gereken bu ilerde artar zaten uyanık kalma süresi merak etmeyin ama tabi yine de doktor kontrolünde belirtirseniz içiniz daha rahat eder 👍
serhattt FrdCN normal bence 1 bucuk aylık bebek benim bebegımde oyleydı sımdıde uyutamıyoruz bence ellemeyın uyusun 2 hfta sonra falan daha fazla uyanık olucak artık cunku
FrdCN Karas cumartesi doktorumuz şüphelendi uzamış sarılıktan kan alındı ama sonuçları daha çıkmadı. Ne gibi bir tedavi uygulandı bebeğinize sonra?
CanK FrdCN normal tabii benim bebeğim de ilk 2 ay hep uyurdu şimdi gözünün içine bakıyorum uyusun diye 5 aylık 😁
Daghan05 FrdCN nette ayina göre uyuma uyanik kalma süreleri var oraya baksan normal olduğunu görürsün. Az araştırın gı
FrdCN Daghan05 12-16 saat uyuma süresi yazıyor araştırdım zaten o yüzden çok normal gelmedi bu kadar saat uyuması 🙃
Daghan05 FrdCN hayir cok normal. Benim bebegim daha az uyuyor diye cok üzülüyordum. Inan cok uyuyan yani biyolojik olarak gerektigi kadar uyuyunca gelişimleri daha iyi oluyor. Zaten 12 13 saatini gece uyuması gerekiyor . Emip uyuduklarini da uyanma sayma yani