Zynpdrgt Mrb arkdaslar aranızda korse kullanan var mı faydasını gercektnrn gördünüz mü birde korseyi hangi siteden ne kadara aldınız şimdiden çok saolun 😉😊
KuzeyiinAnnesii Zynpdrgt tugba korseden aldım canım 130 a Yeni kullanmaya başladım inşAllah faydasını görürüm Taytınıda aldım baya terletiyor Oda faydalı olur diye ümit ediyorum 😊
AnyelaMom Zynpdrgt yamuna exclusive aldım 22 günlük bebeğim karnımın sarkıklığı çekildi hafif göbek var ve şimdiye kadar 9 kg verdim. 🙃
KuzeyiinAnnesii Zynpdrgt evet canım istediği. Gibi geldi atlet korse aldım ben naylonumsuda değil bayan baya yardımcı oluyor zTen beden konularında falan
Alazcns Gittigidiyor dan aldım 25 ocaktan beri kullanıyorum ödemlerim gitti bir küçük bedenini sipariş vericem simdi. Tayti da yamuna korseden aldim çok güzel terletiyor.
Alazcns Zynpdrgt internete doğum sonrası korse yaz canım gittigidiyor da karşına çıkacak olan korse dermoptima satıcı yorumları oku özelliklerini de oku. Daha iyi olur senin için
Bsrgrss Doğumumdan 10 gün sonra aldım düzenli tişört üzerine taktım şişliklerim inince 15 günde düZenli kullanım sonucu 3. Kopçadayım Medium alacağım hiç bi sorunu yok çok memnun kaldım. 200 tlye aldım 150ye bırakıcam tertemiz ciddi alıcıya faturasınıda yollarım 😊 iş düzenli kullanımda emzirirken de kullandım 8 saat taktım balenleri kesinlikle yamulmuyor latex ten rengi bu arada
Zynpdrgt Alazcns peki cnm incelme zayıflama oldu mu instgramdaki korseler gibi mi orda çok pahalıda 😏
Alazcns Zynpdrgt hemen incelme oldu diyemem toparladı ödemlerim de gitti xl beden almıştım şimdi L beden alacağım