seymaaras emation55 Biogaia gaz damlası değil probiyotiktir ve oldukçada faydalıdır. Onun yanında herhangi bir gaz damlası kullanabilirsiniz. Yani biz doktorumuzun tavsiyesi ile öyle yaptık🌺
Mom980 emation55 sadece biogaia kullanmama rağmen bebeğimi çok rahatlatmıştı tavsiye ederim onun öncesinde kullandığım damlalardan hiç memnun kalmadım
Lilav21 emation55 ilk ay biz kullandık tek başına bi faydasını göremedik, sab simplex ve maflor kullandık çok faydası olmuştu
iamthed Ben kullanmıştım ancak biogaia probiyotik yani bağırsaklarının daha rahat çalışmasını sağlıyor. Ben yalnızca bunu kullandım ancak çoğu kişi biogaianın yanında ayrıca bir gaz ilacı daha kullanıyor
seymaaras emation55 Eğer yaramadığını görürseniz çünkü dediğim gibi o gaz damlası değil yanına ayrı gaz damlası almanızı tavsiye ederim🌺
Betulnur emation55 biz ikisini de bir arada kullandik ve cok iyi geldi sao simpleks kesinlikle tavsiye ederim
Cappon Biogaidan son derece memnunum ama tabiki de tek başına kullanmıyorum depridat şurup ta kullanıyorum ikiside çok fayda etti çok şükür ve sürekli olarak karnına masaj yapmamı da büyük faydası var
ikizleriim Biogaia bağırsak düzenleyici, biogaia+sab simplex kullanıyordum 5 ay 16 günlükler biogaiayı hala kullanıyorum sabı 3. ayda kestim
Elifatih25 emation55 probiyotik olarak kullaniyoruz. Gaz damlasi olarak sab simpleks kullaniyorum. Biogaia kabizligina iyi geldi. Emzirmeden önce biogaia verip ustune emzirince gazinida cikariyo cok gzl.
emation55 Elifatih25 ya bna doktor ikiisnden birisni kullan dedi ikisini birlkte kullannca zararı olursa die korkyrm bide siz hangi saatlerde veriodnz ikisini
Aslmra80 emation55 kullandım canım hatta 2 şişe bitirdik biz artı onun yanında gaz damlası da kullandık nurse harveys. Bio bağırsak düzenleyici çok faydalı
Tugce6767 emation55 canım o gaz damlası değil ben bio gaia ve sab sinplex bir arada kullanmıştım 4 ay boyunca ,çok fayda gördüm