Kolera İlk kez böyle birşey paylaşıyorum ama kime sorsam böyle birşey bilemedim arkadaşlar danışmak istedim.2. Doğumumdan sonra vajinam eski görüntüsünde değil. Oğlum 7 aylık belki yeni doğum diye öyledir dedim ama hala aynı aslında tam olarak vajina kısmı değil nasıl söylesem internetten baktım perine kısmı var vajinanın orası gibi sanki böyle ağda yaparken iç kısmını görüyorum ufak et parçaları felan çok rahatsız edici bi görüntü. Doğum yaparken ıkınmam olmamıştı ve ebe üstten bastırarak zorlamıştı acaba zorlama sonucu bi yırtılma gibi mi oldu tedavisi nasıl olur acaba yaşayan var mı? Derdimi anlatabildim mi onu da bilmiyorum 😬
Eternity Kolera İç yırtılma olmuş olabilir mi? Kontrole gidin jinekoloğa bir danışın, vajinal estetikler var. Yardımcı olsunlar
Kolera Eternity doğum sonrası bakıldı aslında dikişe gerek yok dediler ihmal mi oldu acaba canımı sıkmaya başladı bu durum
Eternity Kolera Yüksek ihtimal ihmal, arkadaşımın da başına geldi ilk doğumdan sonra. Benim 4 dikişim vardı, o kadar güzel iç dış dikiş yapıldı ki ne iz kaldı ne genişleme oldu. Dikişlerim de 2 haftada iyileşmişti. Bence başka bir doktoea danışın 🌸
EsilaMs Başka bir doktora daha gidin isterseniz sorun yoksa ama görüntü yinede sizi rahatsız ediyorsa vajinal estetikler var arkadaşımızınyazdığı gibi yani öyle birşey yatırabilirsiniz