Prenses-annesi1 Yakın zamanda özelde kanal tedavisi yaptıranınız oldumu ücret nedir aşağı yukarı bir fiyat öğrenmek istiyorum
Kkccozgc Prenses-annesi1 lezyon oluştuğu için bir kanal tedavisi uzmanına gitmiştim ama yeni değil 4 yıl olmuştur. 1000 tl ödemiştim tek diş için.
archmom Deletedmom9 ben avrupa dise gidiyorum ucretsiz rontgen ve muayene edip fiyat veriyorlar onun icin sasirdm
Deletedmom9 archmom Anladım burada öyle değil önce çekip ne yapacaklarına bakıyorlar haliyle çekince direkt alıyorlar parayı.
archmom Deletedmom9 avrupa diste de oyle.Once rontgen cekiliyor muayene edilmeden.Sonrada rontgene bakip tedaviyi soyluyorlar ve fiyat aliyorsun begenirsen devam ediyorsun istemezsen hicbir ucret almıyorlar
archmom Deletedmom9 istanbulda cok fazla subesi var da ondan soyliyim dedim.Ama eltim baska bir yerde rontgen cektirmisti 15 lira almislar ondan dolayi fiyat biraz pahali geldi.Rekabet az olan yerleree oyle demek ki isine gelmezse yaptirma mantigi
-PembePanterMom Prenses-annesi1 300 e yaptırdım geçen hafta ama tanıdık olduğu için normal de 400-500 civarı