birfincantuzruhu Kızlar Merhaba 46 günlük bebeğim var yaklaşık 15 gündür ağzı açık uyuyor sanırım burnu tıkalı burun aspiratörüyle çeksem çok mu erken olur. Uyuyunca ağzı kuruyor geri uyanıyor yavrum 🤦♀️
Gamzess birfincantuzruhu hayır kullanabilirsin fizyolojik serum al ilk önce 2 damla damlat sonra çek bn 25 günlükken başladım doktorumun yönlendirmesiyle şuan 2 aylıgız ve devam ediyorum malesef dogal gaz kurutuyor çok
Esma9442 birfincantuzruhu benim de en kolayima küçük çatal iğne geliyor ya uyurken alıyorum yavaş yavas
VolkanEmrem birfincantuzruhu cnm bnm ogluma ilk gunden beri xlear kids diye bidamla vermisti foktor onu kullaniyorum memnunumda
birfincantuzruhu Gamzess evet hep doğalgazdan sanırım dediğin gibi o zaman bende yapıyım inşallah teşekkür ederim
Kahvedelisi Bende kullamıyorum serum fizyolojik ile bir kaç damla damlatıp ıslatıyorum sonra burun aspiratörü ile çekiyorum baska türlü tam temizleyemedim hep tıkanıktı
Cerenmasal Burun aspiratöruyle acabilirsiniz bana doktorum soylemisti,burnu tikali bebek emmek istemezmis uykusu bolunurmus rahatsiz olurmus ve yattigi oda nemli olsun dedi,weewell buhar makinasini aldik onunde oda nemini derecesini falan gosterior memnunm
birfincantuzruhu Cerenmasal denicem aspiratörü artık çok bölünüyor uykusu horluyor ve uykuya çok zor daliyor
birfincantuzruhu Cerenmasal öneriniz üzerine aldım makinayı inşallah faydasını görürüm teşekkürler 🤲🌺
Hayrunnisamerve Youtube uzm. Dr. Osman gönülal diye bir doktor uygulamali anlatıyor benimde bebeğim öyleydi serum fizyoloji şırınga ile uyguluyorsunuz damlatmak fayda etmiyormuş baya araştırdım bi bakin isterseniz o videoya ben bir haftadır uyguluyorum rahatladı baya bebeğim
Esma9442 birfincantuzruhu hmm o zaman bilemiyom ama böyle yok gibi olup duvarına yapışmış buluyom ben hep
Cerenmasal birfincantuzruhu rica ederim nedemek bizde cok memnunuz benim kiziminda burnu tikandigi icin cok isimize yaradi,birde ben e bebekte incecik yastik var 15 tl iki tane ondan aldim kafasi yuksekteymis gibi oluyor ama degil aslinda,daha rahat nefes alip verior
Zuleyham birfincantuzruhu bende doğdugundan beri sürekli kullanıyodum küçükken yani gece boguluyodu nefes alamıyodu doktoruna danış ben deniz suyu kullandım